18 Mart 2022 Başak burcunda dolunay ve burçlara etkisi

Dolunaylar bir çatışma, restleşme, sürtüşme enerjisi taşır. Tamamlanması gereken işler, arınılması gereken yükler, söylenmesi gereken sözler, ulaşılması gereken farkındalıklar dolunayda alevlenir. Dolunayın, hayatı mükemmelleştirmek daha başarılı ve mutlu olmak için arınmamız, çalışmamız gerektiğine dair bir mesajı vardır.

Yaşamınızda olması gereken değişiklikler konusunda sezgilerinize güvenebilirsiniz.  Duygusal-ruhsal-fiziksel-zihinsel düzeyde samimi ve dengeli ilişkiler desteklenir. Derin ve sağlam bağlar, ilişkiler kurabileceğiniz bir dönemdesiniz. Kaderi temaslar söz konusu olabilir. Yaşamınızı büyük ölçüde değiştirecek kişi ve olaylarla karşılaşabilirsiniz.

İş, aşk, aile, meslek, sağlık, dostluk, seyahat, eğlence, eğitim gibi pek çok konuda kararlar vermemiz gerekecektir. Kişi, kurum, coğrafya, çevre, düşünce yapısı, inanç, ideal, hayal, hedef, yani olmazsa olmaz dediğiniz pek çok şey artık eskisi kadar anlamlı gelmeyebilir. Alışkanlık ve bağımlılıklara tutunanlar, değişime direnenler krizlere davetiye çıkarır; yani veda etme cesareti gösteremediği kişi, durum, ortam, düşünce, duygu ve davranışı terk etmeye mecbur kalır. Neden? Çünkü yeni bir anlayış ve yapıya yer açılmalıdır.

Haberin Devamı

Bireysel ve kolektif bilinç ilerlemeye tabidir. Değişip dönüşmesi gereken hiçbir şeyi bireysel ya da kolektif irade durduramaz. İrade, evrimsel akışın yapı taşı ve yakıtı olmak durumundadır. Gelişip genişlemeyi riske eden hiçbir güç (irade) mutlaktan destek alamaz. Yıpranıp tükenmiş, işlevsiz tüm düşünce, sistem ve yapılar değişime mahkumdur. Yıkılan, yapılandırılan ya da yok olan sistemler yerlerini yeniye bırakmaktadır.

Değişim, yani evrim, varlık ve birlik için de kaderdir

Tanrının muradı, insanın kendine ve insanlığa verdiği sözü tutması, yani birliğe ulaşmasıdır. İnsan kendisine bahşedilen iradi gücü gelişime direnç göstermek için değil, ilerlemek için kullanmalıdır.

Yaşanan maddi-manevi baskıların sebebi nedir?  İçinde bulunulan koşullar farkındalıklar geliştirmemize, kendimizi keşfetmemize, sınırları zorlamamıza, yeteneklerimizi ortaya çıkarmamıza vesile olur. Maddi-manevi bolluğu yaratmak bir ileri bilinç seviyesi gerektirir. İnsan, kendine emanet edilmiştir. Kendimize bakmakla, istek ve arzularımızı yerine getirmekle, mutlu olmakla görevliyiz. İnsan gerçek istek, ihtiyaç ve tutkularını keşfetmeli, özgürce ifade etmeli ve bunları tatmin etmekten utanmamalıdır. Az ile yetinme ve sade yaşama eğitimleri belli bir dönemin sınavıydı. Gelinen noktada aç gözlülükten uzak istek ve arzularını tatmin etmelisiniz. Çok şey istemek değil, gerçekten çok istemek yaratımı başlatır.

Haberin Devamı

-Geçmişin yüklerinden kurtulmak için iradeni kullan,

-İstek ve ihtiyaçlarını keşfet, kabul et, ifade et,

-İhtiyaç ve isteklerine ulaşmak için elinden gelenin en iyisini yap,

-Arın, değiş, dönüş, çalış. Hepimiz bu mesajları hayatımıza uygulayacağız ancak burçlarımıza göre izlememiz gereken yol kabaca aşağıdaki gibidir.

Bolluğu nerede ne şekilde yaratabileceğinizi, nerede tıkanıklıklar yaşadığınızı, hangi yüklerden kurtulmanız gerektiğini, dolunayın güçlü enerjisini nasıl değerlendirmeniz gerektiğini bireysel doğum haritası analizleriyle öğrenebilirsiniz.    

Koç

Hayatınızda rutinler oluşturmak günlük bir düzen oturtmak için çok fazla enerji harcıyor olabilirsiniz. İş ve çalışma hayatında bolluğa, akışa ihtiyacınız var. Alışkanlıklar, bağımlılıklar yeni alanlara el atmanızı engelliyor olabilir. Yeni bir adım atabilmek için geçmişi geride bırakma iradesi göstermeniz gerekiyor.

Haberin Devamı

Boğa

Aşk hayatınızda, çocuklar konusunda yolunda gitmeyen konuların çözüme ulaştırılması gerekiyor. Neyi kabul edemediniz, neyi görmek istemiyorsunuz yani neye direniyorsunuz? Yeni bir sosyal çevre, yeni arkadaş grupları içinde olmak size iyi hissettirebilir. Yeni çevrelerde ancak eskisi gibi aktif olmaya ihtiyacınız var.

İkizler

Ev ve aile hayatı gündeminizi meşgul edecektir. Kariyer hayatınızı ilgilendiren konularda düzenlemeler, yenilikler yaparak önemli adımlar atabilirsiniz. Aidiyet konusunda sorun yaşıyor, bir yere sığamıyor olabilirsiniz. Toplumsal imajınızı güçlendirmeye, kariyer hayatınıza yatırım yapmaya gayret edin.

Yengeç

Yakın çevre (kardeş, kuzen vb.)  ve arkadaş ilişkileri açısından mükemmellik arayışı içindesiniz. Kimi kişiler geride kalırken yeni çevrelere gireceksiniz. Yurtdışı bağlantılı işlerinizi ve seyahatlerinizi gözden geçirmeniz gerekecektir. Yaşama bakış açınız değiştikçe iş, ticaret, dostluk gibi pek çok alanda yeni olasılıklar, anlaşmalar gündeme gelebilir. 

Aslan

Daha fazla kazanmaya ve sahip olduğunuz maddi-manevi unsurları yatırıma dönüştürmeye ihtiyacınız var. Ortak kazanç ve harcamalarda yeni düzenlemeler yapılabilir. Maddi-manevi gereksiz sorumluluklardan, yüklerden kurtulmak isteyeceksiniz. Beklenmeyen borç-alacak konuları gündeme gelebilir.

Başak

Bireysel hayatınızda yeniliklere ihtiyaç duyacağınız gibi ikili ilişkilerde de (evlilik, ortaklık) yüklerinizden arınmaya ihtiyacınız var. Yaşantınızın daha düzenli ve mükemmel olması için neler yapabilirsiniz? Öz arzularınıza hizmet eden ortam, ilişki ve kişilere yönelerek kendinizi mutlu edin.

Terazi

İçinize dönerek sakin ve dengeli olmaya gayret edin. Korku ve kaygıları aşarak günlük hayatın sorumluluklarına öncelik verin. Korkunun sizi yönettiği her konuyu neşe ve umut veren günlük bir rutinle (spor, resim vb. ) yer değiştirin. İş ve çalışma ortamınızda netlik kazanacak mevzuların ardından daha iyi hissedeceksiniz.

Akrep

Grup, dernek ve arkadaş ortamlarında daha aktif bir dönem başlayabilir. Bir yandan atıl, işlevsiz yapı ve ilişkileri temizleyecek öte yandan kendinizi ifade edeceğiniz güçlü alanlara yöneleceksiniz.  Geleceğe güvenle bakmanızı sağlayabilecek yatırımlar gündeme gelir. Aşk hayatında ve çocuklarınızla ilişkilerinizde yaşadığınız sorunlar geride kalacaktır.

Yay

İş-kariyer hayatınızda daha başarılı olma arzusundasınız. Yeni projeler, teklifler gelebilmesi için sıkı sıkıya tutunduğunuz geçmişle vedalaşmalısınız. Ev alma, satma, taşınma konuları gündeme gelebilir. İş ve ev hayatınıza dair ilerlemeler ard arda gerçekleşecektir. 

Oğlak

Şimdiye kadar ertelediğiniz hayalleriniz için harekete geçme vakti geldi. Ticarette daha fazla kazanacağınız bir dönemdesiniz. Eğitim, seyahat konularında yeni kararlar almanız, harekete geçmeniz ve çalışmanız gereklidir. Yakın çevrenin boğan, yoran enerjisinden uzak kalmak iyi gelebilir.

Kova

Para kazanma, paylaşma konularında aksayan konuları düzene sokmak isteyeceksiniz. İş birliği yaptığınız ortaklarınızla yeni projelere imza atabilirsiniz. Maddi-manevi değerlere bakış açınız değiştikçe, yüklediğiniz anlam hafifledikçe akışı yakalamanız ve daha sağlam ortaklıklar kurmanız mümkün olabilir.

Balık

Evlilik ve ortaklıklar konusu düzenleme istemektedir. İlişkilerde adil ve paylaşımcı olmak sınavlarından geçtiniz. Yeni başlangıçlara imza atmaya artık hazırsınız. Aynı şeyler aynı kişilerle yola devam etmek size bir değer katmayacak gibi görünüyor. Büyümek ve ilerlemek için ortam değişikliğine ihtiyacınız var.

Gökyüzünü dinleyin.

Sevgiler.

Bireysel danışmanlık almak, eğitim duyurularından ve daha fazla paylaşımdan haberdar olmak için sosyal medya hesaplarımı takip edebilirsiniz:

Instagram: @astrologseckinilbuga

Facebook: @seckin.ilbuga

Twitter: @seckinilbuga