Editörün Seçtikleri Ay çekirdeği ve lif deposu çavdar bu ekmekte buluştu

Ay çekirdeği ve lif deposu çavdar bu ekmekte buluştu

14.04.2014 - 13:22 | Son Güncellenme:

Depresyon düşmanı ay çekirdeği ve lif deposu çavdar Doygun’un yeni ekmeğinde buluştu

Ay çekirdeği ve lif deposu çavdar bu ekmekte buluştu

Türkiye’nin ilk ambalajlı katkısız tam buğday ekmeğinin mucidi Doygun Ekmek, 15. yılında ürünlerine bir yenisinidaha ekledi. Çavdar ekmeğini sağlık ve lezzet deposu ay çekirdeği taneleriyle buluşturan Doygun Ay Çekirdekli Çavdarlı Ekmekraflardaki yerini aldı.

Doygun’unAy Çekirdekli Çavdarlı Ekmeği;B ve E vitaminleri, magnezyum, demir, fosfor, çinko gibi mineralleriçeren,kötü kolesterolü uzak tutmaya yardımcı olan, sinir sistemine etki ederek stresi azaltan, depresyon düşmanı ay çekirdeği ile toksinlerin vücuttan atılmasına katkı sağlayan çavdarın faydalarını bir arada sunuyor. Yüksek lif oranı sayesinde sindirimi kolaylaştıran Doygun Ay Çekirdekli Çavdarlı Ekmek, düşük yağ içeriğiyle de kalp ve damar sağlığının korunmasına yardımcı. Ayrıca kan şekerinin yükselmesini yavaşlatarak şeker hastalığına yakalanma riskini yüzde 30 oranında azaltıyor, şeker hastalarının tıbbi tedavisine de yardımcı oluyor. Doygun Ay Çekirdekli Çavdarlı Ekmek obeziteyi önlemede de etkili.

İçeriğindeki bitkisel hammaddeler sayesinde vejetaryen beslenme için de ideal olan Doygun Ay Çekirdekli Çavdarlı Ekmek, sofralarında ya da sandviç ve tost keyfinde yeni ve sağlıklı lezzetler arayanları bekliyor.

Yazarlar