Estetik Aynısafa çiçeği özü ile cildiniz baharı yaşasın!

Aynısafa çiçeği özü ile cildiniz baharı yaşasın!

04.04.2013 - 12:20 | Son Güncellenme:

Aynısafa çiçeği nam-ı diğer nergis çiçeği, Hamamelis ve at kestanesi özlerinden gelen sihirli formül…

Aynısafa çiçeği özü ile cildiniz baharı yaşasın

Ellaro Anti-Aging Göz Çevresi Kremi ile baharı karşılayın!

Haberin Devamı

Yıllar hayatımızdan hızla akıp giderken; her yeni güne daha genç daha dinç daha diri daha taze ve yorgunlukların bıraktığı derin izlerden arınmış bir halde başlamayı kim istemez?

Aynısafa çiçeği ya da o kokusuyla bahçelerimizi kuşatan nam-ı diğer nergis çiçeğinin sihri; yıllardan beri bilinir, şifalı bitkiler listesinde en üstlerdedir. Deri hastalıklarına birebirdir; zamanın cildimizde bıraktığı izleri, lekeleri yokeder; yara iyileştirir, doku ve damar büzücüdür... Kısacası taptaze ve parlak bir cildin garantisidir.

Ellaro; işte bu sihri Fransa’dan ithal anti-aging göz çevresi kremine taşıdı. E vitamini, hamamelis ve at kestanesi gibi bitki özleriyle zenginleştirilerek yaratılan bu özel formül, Bahar mevsimiyle birlikte cildinizde baharı yaşamanız için bir fırsat.

Haberin Devamı

Eczanelerde bulabileceğiniz Ellaro göz çevresi kremi, yağ tabakası bırakmadan cilde hızlıca nüfuz ederek lifting etkisi yapıyor. Cilt sarkmalarına karşı birebir mücadele ederek cildin esnekliğini artırıyor, taptaze ve genç bir görünüm sağlıyor.

Yazarlar