Editörün Seçtikleri BALIK / 19 Şubat - 20 Mart

BALIK / 19 Şubat - 20 Mart

30.12.2003 - 00:00 | Son Güncellenme:

Yükselen burçlarına göre Balık ve 2004

BALIK / 19 Şubat - 20 Mart






Kökten değişimin ve yenilenmenin gezegeni Uranüs burcunuza geçerek sizi özgür kılıyor. Balıklar için önümüzdeki yedi yıl için onları yaratıcı, orijinal ve heyecanlı kılan dönem artık başlıyor...
Kuşkusuz 2004'ün en dikkat çeken ve heyecan uyandıran etkilerinden birisi de Balık burcu olacak. Burcunuza geçen Uranüs yenilenme, özgürleşme ve geçmişle bağları kopartma anlamına geliyor. Uranüs adeta size cesaret vererek öne çıkartıyor ve ilgi uyandırıyorsunuz. Bağımsız, daha çok başınıza buyruk hareket edebileceğiniz bir dönemdesiniz ve 20-26 Şubat doğumlular bu enerjiyi daha fazla hissedebilecekler.
Uranüs enerjisi canlandırıcı, heyecan verici ve aynı zamanda huzursuz edicidir. Bu dönemde fırsat ancak bir kereliğine çıkabilir ve ortadan kaybolabilir. Uranüs size yaratıcı ve özgür olma, farklı hareket edebilme ve geçmişin yüklerinden kurtulma şansı vermekte.
Satürn iş hayatında ve disiplinli olmanız gereken konularda size yapıcı düşünme olanağı tanımakta. Jüpiter ise 25 Eylül'e kadar karşıt burcunuzda kalarak ortaklıklar, evlilikler alanında yeni öneriler, kârlı anlaşmalar getirmekte. Pluto ise burcunuzla sert açısını bu yıl da sürdürmekte. Pluto özellikle kariyer alanında, sizi zorluyor ve adeta baskı altına alıyor. 10-13 Mart doğumlu Balıklar Pluto'nun bu gücünü daha fazla hissedecekler. İş alanında tedbirli olmaya bakmalısınız.
Şanslı Alanları:
25 Eylül'e kadar Başak burcunda kalan Jüpiter şansın ortaklıklar, evlilik ve ilişkilerden gelebileceğini göstermekte. Bu yıl hiç ummadığınız öneriler ilişkiler alanında sizi mutlu edebilir. Şansınızı ancak esnek davranarak arttırabilirsiniz. İşbirliklerini es geçmemelisiniz. Uranüs'ün de burcunuzda olması bu dönemde ortaya çıkan özgürlüklerin de size şans getirdiğini gösteriyor.
Mücadele Alanları:
Bu yıl genel olarak olumlu açılar ve canlandırıcı etkiler altındasınız. Zorlamalar gelip geçici karakterde olacak ama Uranüs'ün getirdiği huzursuzluk özellikle yakın ilişkilerde tutarsızlıklara neden olabilir. Özellikle 21 Mart - 7 Mayıs ve 10 Ağustos - 26 Eylül arasında daha temkinli olmalısınız .
Aşk ve İlişkiler:
Su elementinden Balık sevgi doludur ve karşılık beklemeden hareket eder. Balık'ın romantik yapısı onu çekici ve gizemli kılar ama bu burcu anlamak pek de kolay olmayacaktır. Kararsızlıkları yüzünden beraberliklerinde kriz yaşamaya yatkındırlar.
Balık Kadını:
Balık kadını romantik, çocuksu heyecan yaşayan, iyi huylu ve yönlendirilmeyi bekleyen bir karakterdedir. Aşırı hassaslığı kolayca kırılmasına neden olabilir ama aynı zamanda gizemli bir çekiciliğe de sahiptir. Duyguları sürekli dalgalandığı için güçlü karakterlere doğru çekilir. Aşkı şiirlerde, romanlarda yazıldığı gibi yaşamak ister ama bu yüzden de çok acı çekmeye gönüllü olması gerekir. Aksi takdirde mazoşistçe kendine ruhsal işkence çektirecektir. Bu yıl ilişkiler, evlilik size büyük fırsatlar sunmakta. Özellikle 25 Eylül'e kadar olan dönemde yepyeni sürpriz beraberlikler gündeme gelebilir. Beraberlikler daha ciddileşebilir ya da aniden kopabilir. 14 Ocak'a kadar olan dönem, 7 Ağustos - 7 Eylül, 3 -29 Ekim, 22 Kasım - 16 Aralık dönemleri daha heyecanlı deneyimler olabilir.
Balık Erkeği:
Asla sert ve maço değildir. Aşkı gizli yollardan, şiir yazarak ya da bir çiçek yollayarak ifade etmeyi tercih edebilir. Hayal gücü geniş Balık erkeği aynı zamanda şakacı ve muzip yönleri ile de dikkat çeker. Bununla birlikte çok kararlı olmaması nedeniyle hemen harekete geçemeyebilir. Hep anlaşılmayı ister ama bunun için kendisi pek eylemde bulunmayacaktır. 2004 aşkta pek çok sürpriz, ani kararlar ve evlilik getirebilir. Bu dönemde evlilik dikkat çekici bir olasılık olarak görülmekte. Mars ise 3 Şubat-7Mayıs -23 Haziran tarihleri arasında ilişkilere daha pozitif bir atmosfer kazandırabılir.
İş ve Para:
Bu yıl size iş hayatında yeni tecrübeler, önemli başlangıçlar getirmekte. Eğer Uranüs'ün özgürleştirici etkisini yaratıcı biçimde kullanırsanız kendinizi iş hayatında çok daha başarılı biçimde ifade ederek dikkat çekmiş olacaksınız. Ayrıca Satürn de sizi dengelemekte ve daha kararlı kılmakta. Maddi anlamda pek sorun yaşamayacaksınız. Bununla birlikte 21 Mart - 7 Mayıs arasında üstlerle ilişkilerde daha dengeli olmak gerekmekte.
Sağlık:
Bu yıl sağlıkla ilgili problemler büyük bir ciddiyet içermiyor ama aşırı gerginlik ve hayat planınızdaki ani değişiklikler sizi huzursuz edebilir. 21 Mart - 7 Mayıs, 10 Ağustos - 26 Eylül tarihleri arasında kendinize daha fazla özen göstermelisiniz.

Tanımlayan kelimeler:
(+) Hayal gücü geniş, verici, fedakâr, hassas, merhametli, sezgisel, sempatik
(-) Kararsız, değişken duygular, iradesiz, gerçekçi olamayan, aldatılan, gizleyici, sorumluluktan kaçan
Yönetici gezegeni: Jüpiter / Neptün
Elementi: Su
Niteliği: Değişken
Mitolojisi: Grek mitolojisinde Afrodit ve oğlu Eros, Fırat Nehri üzerinde yürürken deniz canavarı Typhonla (Tayfun) karşılaşırlar. Zeus yardıma çağrılır ve Zeus Afrodit ve oğlunu balığa çevirir ve nehre karışarak kendilerini kurtarırlar.
Vücutta karşı geldiği bölge: Ayaklar
Rengi: Açık yeşil, deniz yeşili
Metali: Platin, kalay
Taşı: Kantaşı, renksiz taşlar



YÜKSELEN KOÇ
Bu yıl ev ve yakın çevrenize ilişkin sorumluluklar oldukça zamanınızı alabilir. Bu durum iş hayatında da sonlanlara ve yeni başlangıçlara işaret etmekte.

YÜKSELEN BOĞA
Yeni yılda kendinizi geliştirebileceğiniz fırsatlar söz konusu. Yakın çevrenizle ilgili sorumluluklar alabilirsiniz.Aşk hayatında da hoş sürprizler mümkün.

YÜKSELEN İKİZLER
Yeni yılda iş hayatında daha kararlı olmanız gerekiyor. Bu arada maddi alanda da tutumlu olmanız lazım. Birikimlerinizi daha ekonomik biçimde değerlendirmelisiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ
Yeni sorumluluklar alarak hayata daha ciddi bakmak durumundasınız. Yapıcı bir değişim içindesiniz. Yılın son çeyreği ev hayatına daha pozitif bir atmosfer getirebilir.

YÜKSELEN ASLAN
Bu yıl yeni maddi kaynaklar elde edebilirsiniz. Kaynakları yatırıma dönüştürebilmelisiniz. Yılın son çeyreği sosyal alanda daha iyimser ve hareketli olacak.

YÜKSELEN BAŞAK
Yeni yılda sizi koruyan Jüpiter sayesinde hayatınızda önemli adımlar söz konusu olacak. Bu yeni fırsatlar özellikle ortaklıklar ve evlilik yoluyla gelebilir.

YÜKSELEN TERAZİ
Bu yıl size iş hayatı yükselme olanakları ve daha fazla sorumluluk getirmekte. Sosyal alanda daha etkinsiniz. Jüpiter Ekim ayı ile birlikte size büyük şans getirmeye başlayacak.

YÜKSELEN AKREP
Yeni dönemde yabancılardan çok şey öğrenebilirsiniz. İş hayatında başarı ve daha fazla tanınma olası. Bu arada gruplar ve arkadaşlıklardan da destek bulabilirsiniz.

YÜKSELEN YAY
Bu yıl maddi alanda daha dikkatli olmanız gerekiyor. İş hayatında ise daha fazla tanınma ve tecrübe söz konusu. Yeni yolculuklar ve eğitim alanında da başarı söz konusu.

YÜKSELEN OĞLAK
Yeni yıl size önemli sorumluluklar, bağlayıcı nedenler ve yakın beraberliklerde ciddi düşünceler getirmekte. İş hayatında yeni kazançlar ve ortaklıklar ortaya çıkabilir.

YÜKSELEN KOVA
Bu yıl ortaklaşa alanda kazançlar söz konusu olacak ve başkalarının kaynaklarından yararlanabileceksiniz. İş hayatında pek çok proje de gündeme gelebilir.

YÜKSELEN BALIK
Yeni yılda sürpriz gelişmeler ve hayatınızı yenileyebilecek enerjiler sizinle olacak. Bu durum özellikle yakın beraberlikler ve ilişkiler bakımından canlandırıcı olabilir.

En uyumlu olduğu burçlar:
Yengeç ve Akrep

En zorlandığı burçlar:
İkizler ve Başak

-19 ŞUBAT-1 MART2 MART-10 MART11 MART-20 MART
00:00AkrepAkrepAkrep
00:30AkrepAkrepYay
01:00AkrepAkrepYay
01:30AkrepYayYay
02:00YayYayYay
02:30YayYayYay
03:00YayYayOğlak
03:30YayYayOğlak
04:00YayOğlakOğlak
04:30OğlakOğlakOğlak
05:00OğlakOğlakKova
05:30OğlakOğlakKova
06:00OğlakKovaBalık
06:30KovaKovaBalık
07:00KovaBalıkKoç
07:30BalıkBalıkKoç
08:00BalıkKoçBoğa
08:30KoçKoçBoğa
09:00KoçBoğaİkizler
09:30BoğaBoğaİkizler
10:00Boğaİkizlerİkizler
10:30İkizlerİkizlerİkizler
11:00İkizlerİkizlerYengeç
11:30İkizlerİkizlerYengeç
12:00İkizlerYengeçYengeç
12:30YengeçYengeçYengeç
13:00YengeçYengeçAslan
13:30YengeçYengeçAslan
14:00YengeçAslanAslan
14:30AslanAslanAslan
15:00AslanAslanAslan
15:30AslanAslanAslan
16:00AslanAslanBaşak
16:30AslanAslanBaşak
17:00AslanBaşakBaşak
17:30BaşakBaşakBaşak
18:00BaşakBaşakBaşak
18:30BaşakBaşakBaşak
19:00BaşakBaşakTerazi
19:30BaşakBaşakTerazi
20:00BaşakTeraziTerazi
20:30TeraziTeraziTerazi
21:00TeraziTeraziTerazi
21:30TeraziTeraziTerazi
22:00TeraziTeraziAkrep
22:30TeraziAkrepAkrep
23:00AkrepAkrepAkrep
23:30AkrepAkrepAkrep


-OckŞbtMrtNsnMysHzrnTmmzAğstEylEkmKsmArlk
AŞK***************************
İŞ************************
SAĞLIK*************************





YAŞAM


Balık burcu rotayı evliliğe çevirecek
'Böyle adaleti reddediyoruz!'
Erzurumlu kadınlar Oksana raporu istedi
Aysun öğretmen kurtarılamadı
'Arkadaş kurbanıyım'
Yılbaşı partisine ecstasy baskını
Sürat ve kemer ihmalinin sonu
Freni patlayan TIR, otobüs biçti
Kadınların cinselliği erkekleri korkutuyor
Hemşeriysen, at belgeni sandığa
Beagle'ı krater mi yuttu?
Siber âlemin en kârlı yatırımı!
Katil piranhalar saldırıya geçti!
Bu yılan, ayda dört köpek yiyor

Yazarlar