İlişkiler Bekarlığa Veda Partisi Nedir, Nasıl Yapılır? Bekarlığa Veda Partisi İçin Organizasyon Fikirleri

Bekarlığa Veda Partisi Nedir, Nasıl Yapılır? Bekarlığa Veda Partisi İçin Organizasyon Fikirleri

19.10.2020 - 16:31 | Son Güncellenme:

Evlilikten önceki son geri sayım olarak da dile getirebilecek bekarlığa veda partisi, son yıllarda Türkiye'de oldukça yoğun şekilde ele alınıyor. Hem kadın hem de erkekler için büyük bir öneme sahip olan bu parti, bekarlık öncesi özgür şekilde arkadaşlarla eğlenme imkanı verir. Peki bekarlığa veda partisi nedir, nasıl yapılır? İşte, bekarlığa veda partisi için organizasyon fikirleri.

Bekarlığa Veda Partisi Nedir, Nasıl Yapılır Bekarlığa Veda Partisi İçin Organizasyon Fikirleri

Düğünden önce en yakın arkadaşlar ile doyasıya eğlenme imkanı veren bekarlığa veda partisi, günümüzde birçok farklı alternatif sunuyor. Hem kişisel isteklere hem de konsepte bağlı olarak farklı mekanlarda değişik alternatifler değerlendirilebilir ve harika bir bekarlığa veda partisi düzenlenebilir.

Bekarlığa Veda Partisi Nedir?

Evlilikten önce arkadaşlar ile eğlenceli bir vakit geçirmek ve bir yerde düğünü kutlamak amaçlı yapılan organizasyonlara bekarlığa veda partisi denir. Zaten adından da anlaşılacağı üzere bekarlığı terk ederek evlenecek olan kişiler adına ele alınmış organizasyonlar olarak öne çıkmaktadır. Hem erkek hem de kadınlar için gerçekleştirilen bu partiler, günümüzde modern yapı altında harika organizasyonlar gerçekleştirme imkanı tanıyor. Tabii bu konuda dikkat etmesi ve ele alınması gereken pek çok farklı durum söz konusudur.

Bekarlığa Veda Partisi Nasıl Yapılır?

Bekarlığa veda partisi günümüzde artık sadece bir mekan tutup müzik eşliğinde eğlenmek olarak kalmıyor. Bunun ötesinde imza atmadan önce doyasıya eğlence gerçekleştirmek ve bekarlığın son günlerinin keyfine en iyi şekilde çıkarmak için parti konseptleri üzerinden fikirler ön plana çıkmaktadır. O yüzden bir bekarlığa veda partisi düzenlerken mutlaka baştan sonra tüm hususlar eksiksiz şekilde ele alınmalıdır. Çünkü burada önemli olan organizasyonun en ufak bir sorun yaşamadan geçmesi ve sonunda ölümsüz hale gelmesidir.

Bekarlığa Veda Partisi İçin Organizasyon Fikirleri

Bekarlığa veda partisi için birçok farklı organizasyon fikri bulunmaktadır. Burada önemli olan herkesin eğlenebileceği ortak bir fikir ortaya çıkarmak ve unutulmaz bir parti gerçekleştirmektir. O yüzden ele alınacak bazı organizasyon fikirleri bulunmaktadır.

- Öncelikle konsepte göre mekan seçimi yapılmalıdır. Hamam partisi, ev pijama partisi, diskotek tarzı bir mekan ve hatta masaj ya da güzellik salonu seçimi yapılabilmektedir.
- Parti eğlenceli hale getirebilmek için mutlaka konsept içerisinde farklı küçük oyunlar olmalıdır. Ufak tefek oyunlar ve etkinlikler ile daha eğlenceli hale getirmek mümkün.
- Çok özel bir tasarım ile kişisel istekler altında pasta hazırlanmalıdır.
- Erkek ya da kadın bekarlığa veda partisinde göre farklı hediyelikler ve süslemeler mutlaka yer almalıdır.
- Hem kına hem de bekarlığa veda partisi için ortak bir organizasyon gerçekleştirilebilir.
- Özel bir limuzin tutulmak suretiyle şehrin tüm sokakları gezilebilir.

 

Yazarlar