Stil Ben Dahlhaus kamera karşısında

Ben Dahlhaus kamera karşısında

13.02.2015 - 16:25 | Son Güncellenme:

Ünlü model Ben Dahlhaus W Collection İlkbahar-Yaz koleksiyon çekimleri için kamera karşısına geçti

Ben Dahlhaus kamera karşısında

"Dünyanın en çekici erkek modeli olarak” bilinen Ben Dahlhaus, W Collection 2015 İlkbahar-Yaz koleksiyon çekimleri için kamera karşısına geçti. W Collection’un profesyonel iş dünyasını yansıtan çekimler, Ben Dahlhaus’u keşfeden Türk fotoğrafçı Esra Şam tarafından yapıldı. 25 yaşındaki ünlü model, dünya çapındaki çalışmalarında da sadece Esra Şam’a fotoğraf veriyor.

Haberin Devamı



W Collection’un profesyonel ve genç dünyasını yansıtan çekimler İstanbul’da gerçekleştirildi. İki gün süren ve W Collection imzalı farklı kombinlerin kullanıldığı çekimde, Ben Dahlhaus ve Esra Şam, gündelik iş yaşamından anları yansıtan bir çalışma gerçekleştirdiler. Oldukça keyifli geçen çalışma sırasında, Ben Dahlhaus milyonlarca takipçisine çekim anlarından kareler paylaştı.

W Collection markasının genç, profesyonel ve özgün giyim yaklaşımını çok beğendiğini dile getiren Ben Dahlhaus, İstanbul’da karşılaştığı ilgiden çok mutlu olduğunu ve çekimlerin çok keyifli geçtiğini belirtti. Gelen tüm röportaj tekliflerini reddeden ünlü model, çekimlerin ardından adını gizli tuttuğu ülkesine geri döndü.

Yazarlar