Yaşam Bere Nasıl Takılır? Hangi Tipe Nasıl Bere Yakışır? İşte Tüyolar!

Bere Nasıl Takılır? Hangi Tipe Nasıl Bere Yakışır? İşte Tüyolar!

10.06.2021 - 14:48 | Son Güncellenme:

Bereler kışın vazgeçilmez aksesuarlarından biridir. Hem soğuktan koruması hem de şık görünmesi sebebi ile tercih edilmektedir. Bunun yanında saçlara şekil veremediğiniz günlerde de kurtarıcı olmaktadır. Bere nasıl takılır? Hangi tipe nasıl bere yakışır? İşte, merak edilen tüm detaylar.

Bere Nasıl Takılır Hangi Tipe Nasıl Bere Yakışır İşte Tüyolar

Farklı bere modelleri arasından hangisini seçeceğiniz konusunda kararsız kalabilirsiniz. Günümüzde pek çok çeşitte ve renkte farklı bere modelleri bulunmaktadır. Bunlar arasından seçim yaparken yüz şeklinize uygun olanları tercih etmek çok daha doğru olacaktır.

Bere Nasıl Takılır?

Saçlarınızın bir türlü şekle girmediği kış aylarında bere ile saçlarınızı kamufle edebilir ve bunun yanında şık bir kombin yaratabilirsiniz. Birbirinden farklı bere modelleri arasından her kıyafetinize uygun bere seçimi yapmanız mümkündür.

Bereler açık saçlarda güzel durduğu gibi yandan örgü modellerinde de oldukça şık durmaktadır. Bu şekilde şıklığınıza şıklık katabilir ve farklı bir tarz oluşturabilirsiniz. Özellikle kısa saçlılar için bereler oldukça kurtarıcı parçalar olmaktadır.

Hangi Tipe Nasıl Bere Yakışır?

Bere seçerken yüz şekline uygun bere modelleri tercih etmeniz gerekmektedir. Özellikle oval bir yüz tipi olanlar bereler ile şık kombinler oluşturabilirler. Bunun yanında erkekler için birbirinden şık kep modelleri de oval yüzlülere oldukça yakışacaktır.

Yuvarlak yüz şekline sahip olan kişilerin bere kullanması çok fazla önerilmemektedir. Çünkü yuvarlak yüz hatları bere takılması ile çok daha fazla ön plana çıkmaktadır. Kalp yüz şekline sahip olan kişiler pilot bere modellerini tercih edebilirler. Bunun yanında örgü bere modelleri de güzel bir seçim olacaktır.

 

Yazarlar