Yaşam Bu evliliği kabala ve spor bitirdi

Bu evliliği kabala ve spor bitirdi

20.10.2008 - 00:41 | Son Güncellenme:

Yakın bir dostlarına göre, Madonna’nın günde 4 saat spor yapması aşka zaman bırakmadı. Kabala inancı da eşi Guy Ritchie’yi bıktırdı

Bu evliliği kabala ve  spor bitirdi

Uzun süredir “Boşanacaklar” dedikodusu vardı. Ancak Madonna ve Guy Ritchie, her fırsatta yalanladıkları bu haberi, geçen çarşamba gün resmen açıklamak zorunda kaldılar. Çiftin dostlarından birinin verdiği bilgiye göre, Madonna’nın yönetmen kocası Guy Ritchie ile evliliğinin bitmesinin nedeninin spor ve kabala olduğu ileri sürüldü.
Guy Ritchie, Madonna’nın spor alışkanlığının özel hayatlarını etkilemesinden sonra boşanmaya karar verdi.
News of The World gazetesine konuşan çiftin dostu, ünlü şarkıcının günde 4 saat spor yapmasının “aşka zaman bırakmadığını” ve karı-kocanın son dönemlerde “kardeş gibi” yaşadığını anlattı.

Avukatlar sıraya girdi
Çiftin dostunun açıklamalarına göre Ritchie, Madonna’nın günün yarısını spor yaparak geçirmesine gittikçe kızmaya başladı, çünkü spordan dönen Madonna çok yorgun oluyor ve eşiyle ilgilenemiyor. Sonunda Madonna’yı beklemekten bıkan Ritchie, arkadaşlarına takılmaya başlıyor.
Evliliğin sona ermesine Madonna’nın Yahudi mistik akımı kabalaya olan inancı da etkili oluyor. Ritchie, Madonna’nın bir hahamdan evlilikleri için yardım almaları önerisini de anlamsız buldu.
Londra’nın ünlü boşanma avukatları, çiftin geçen çarşamba günü boşanacaklarını açıklamasından sonra sıraya girerken, çiftin halihazırda evlilik öncesi bir anlaşmasının bulunduğu kaydedildi.
Bu arada Ritchie’nin 8 yaşındaki oğulları Rocco’nun velayetini almak isteyeceği, bunun için de çocuğun İngiltere’deki okulundan ve arkadaşlarından uzaklaşmasının iyi olmayacağını gerekçe göstereceği ileri sürülüyor.
Madonna’nın ise bir önceki ilişkisinden olan 12 yaşındaki kızı Lourdes ve Malavi’den evlat edindikleri David Banda ile Rocco’yu New York’ta büyütmek isteyeceği söyleniyor.

Evlat edindiği David’in babasından itiraz geldi!
Yönetmen eşi Guy Ritchie’den boşanmaya hazırlanan Madonna’ya, Malavi’den evlat edindiği oğlu David’in biyolojik babasından itiraz geldi.
Malavili çiftçi Yohane Banda, oğlu David’in bekâr bir anne tarafından büyütülmesini istemediğini belirterek, oğlunu Madonna’ya verdiği için pişman olduğunu söyledi. Banda, Madonna ile Guy Ritchie’den, sorunlarını çözüp boşanmaktan vazgeçmelerini istedi. Banda, “Anneyle babanın boşanmasının ya da başka biriyle evlenmesinin çocuklar için alışılması çok güç bir durum olduğunu biliyorum” dedi.
Yohane Banda, karısının ölmesinin ardından oğlu David’i Madonna’ya evlatlık vermişti. Ancak Banda, Madonna’nın kendisine oğluyla ilgili düzenli olarak bilgi verme ve fotoğraflarını gönderme sözü verdiğini ancak sözünde durmadığını söyledi.

Yazarlar