Editörün Seçtikleri Carte d’Or Yeni Tatlı Serisini Gururla Sunar

Carte d’Or Yeni Tatlı Serisini Gururla Sunar

23.08.2011 - 10:53 | Son Güncellenme:

Ev tipi dondurmanın yenilikçi ve öncü markası Carte d’Or, birbirinden lezzetli ve birbirinden pratik yeni tatlı serisini tanıttı. Carte d’Or’un tatlılarını tanıtan reklam filmini Oscar ve Emmy Ödüllü Amerikalı Yazar ve Yönetmen Bill Fertik çekti. Carte d’Or, dondurmadaki lezzet öncülüğünü yeni tatlı serisiyle de sürdürecek.

Carte d’Or Yeni Tatlı Serisini Gururla Sunar

Dondurma keyfini 1993 yılından beri evlere taşıyan Carte d’Or, 2011’in başında lanse ettiği yeni tatlı serisini “Carte d’Or Yeni Tatlı Serisi Şimdi Tüm Mutfaklarda” sloganıyla tanıttı. Carte d’Or’un yeni tatlılarının tanıtımı için ekranlara taşıdığı reklam filmi, bir sinema filminin fragmanını anımsatacak şekilde kurgulandı.

Haberin Devamı

“The Bolero” filmiyle 1973 yılında Oscar, yazarlığını yaptığı “Itzhak Perlman in Russia” yapımıyla da 1991 yılında Emmy Ödülünü kazanan Bill Fertik’in yönettiği reklam filminde bir tatlıyı mükemmel yapan iki şeyin “bir ustanın tarifi” ve “bir kadının dokunuşu” olduğu anlatıldı. Filmin hazırlık süreci, çekimi ve prodüksiyonu üç gün sürdü. Ata Stüdyoları’nda gerçekleşen çekimlerde toplam 12 oyuncu görev aldı.

“Carte d’Or Tatlı Serisi”ndeki çeşitler sırasıyla: Macaron, Fondan, Volcano, Çikolatalı Sufle Kek Karışımı, Sade Kek Karışımı, Kakaolu Kek Karışımı, Limonlu Kek Karışımı, Çikolatalı Cookie, Hindistan Cevizli Coco Cookie, Créme Brulée, Créme Caramel, Bitter Çikolatalı Puding, Çikolatalı Puding, Vanilyalı Puding, Kakaolu Puding, Çikolatalı Fındıklı Puding, Çilekli Puding, Muzlu Puding, Çikolatalı Sos, Çikolatalı Krem Şanti ve Sade Krem Şanti.

Yazarlar