Evcil Hayvan Çeşme Bazlama Kahvaltı’nın kapıları hayvan dostlarınıza da açık

Çeşme Bazlama Kahvaltı’nın kapıları hayvan dostlarınıza da açık

09.01.2020 - 10:57 | Son Güncellenme:

Evcil hayvan sahiplerinin en büyük sıkıntılarından biri, minik dostlarıyla birlikte gidebilecekleri mekan sayısının az olması. Hem karınları hem gönülleri doyuran, hayvan dostu mekan Çeşme Bazlama Kahvaltı, dostlarınızdan ayrılmanıza izin vermiyor ve evcil dostlarınızla da sosyalleşebileceğiniz bir ortam sunuyor.

Çeşme Bazlama Kahvaltı’nın kapıları hayvan dostlarınıza da açık

Her sabah kapılarını “doymadan kalkmak yasak” sloganıyla açan Çeşme Bazlama Kahvaltı, evcil hayvanlarıyla sadece yürüyüşlerde değil, özel anlarında da birlikte olmak isteyenlere kapılarını açıyor. Uzun ve keyifli bir kahvaltı sırasında hayvan dostlarından ayrılmak istemeyen herkesi zengin sofralarına davet eden hayvan dostu mekan, dostlarınız için ihtiyacınız olan mama ve su kaplarını da veriyor.

Haberin Devamı

Ege kıyılarının taze, leziz ve sağlıklı kahvaltılarını yılın her günü misafirleriyle buluşturan Çeşme Bazlama Kahvaltı, markaya adını veren ve aile yadigarı özel tariflerle hazırlanan bazlamalarının yanı sıra üç çeşit gözleme ve leziz pişileriyle ünlü. Çeşme Bazlama Kahvaltı’nın sofralarında tam 37 ayrı reçel, 12 çeşitle süslü söğüş tabağı, 3 çeşit sıcak ikram ve Nurten Anne’nin gizli tarifiyle hazırlanan menemen yer alıyor. Nurten Anne'nin yarattığı birbirinden özgün lezzetlere sahip ev yapımı reçeller, sevenlerine görsel ve tatsal bir şölen sunuyor. Tüm kahvaltılar, markaya özel üretilen çömlek tabaklarda sunuluyor ve markaya özel harmanlı sınırsız çayla beraber servis ediliyor.

 

Yazarlar