Editörün Seçtikleri Çocuklara renkli tatil hediyesi

Çocuklara renkli tatil hediyesi

02.07.2019 - 16:04 | Son Güncellenme:

Tsubasa, Bakugan, Oswaldo, Polly Pocket, Lego Friends gibi yeni çizgi filmlerin ardından perilerin sihirli yolculuğunu anlatan “Winx Club”, yeni sezonuyla Cartoon Network ekranlarına geliyor.

Çocuklara renkli tatil hediyesi

Her ay yepyeni çizgi filmlerin yayınlandığı Cartoon Network ekranlarında çocukları Winx Club ve 44 Kedi sürprizi bekliyor.

Haberin Devamı

Her biri farklı özelliğe sahip altı perinin sihirli yolculuğunu anlatan Winx Club yeni sezonuyla Cartoon Network ekranlarına geliyor. Bloom, Stella, Flora, Layla, Miusa ve Tecna’nın kozmik maceraları temmuz ayından itibaren Yeniler Kuşağı ile hafta içi 18.00 ve 21.40 hafta sonları ise 15.30/20.50 saatlerinde çocukları bekliyor.

Yakın arkadaş olan dört sevimli kedinin maceralarını anlatan 44 Kedi, müzik ve arkadaşlık dolu bölümleriyle Cartoon Network kanalında çocukları bekliyor. Çizgi filmin sevimli kedileri Lampo, Milady, Pilou ve Köfte, hafta içi her gün 15.00’te Cartoonito Kuşağı ile çocuklar ile buluşuyor. Çocuklar 44 Kedi’nin müzik ve eğlence dolu bölümleriyle tatilin tadını doyasıya çıkartıyor.

Yazarlar