Editörün Seçtikleri Çocuklarınız güvende olsun istiyorsanız

Çocuklarınız güvende olsun istiyorsanız

16.01.2015 - 14:03 | Son Güncellenme:

52 Yıllık İskandinav Güvenlik anlayışı ile üretilen BeSafe marka çocuk oto koltukları, inovatifgüvenlik anlayışı sayesinde sektörün lider markası konumunda olup, tüketiciler tarafından da güvenliğin, konforun ve işlevselliğin mükemmel uyumu olarak kabul görmektedir.

Çocuklarınız güvende olsun istiyorsanız

Norveç çocuk oto koltuk markası olan BeSafe, ebeveyn ve çocuklarıngüvenlive konforlu bir seyahat yapmaları için koltukların her birini ayrı ayrı ergonomik olarak tasarlamıştır.BeSafe, güvenli ve aynı zamanda günlük montajının kolay olan çocuk araç koltuklarını tüketicilere sunabilmeyi garantilemek için, sürekli olarak araştırma ve geliştirme çalışmaları yapmaktadırlar.

İskandinav Güvenlik anlayışı söz konusu olunca BeSafe’e göre en iyi araç koltuğu almak isteyen ebeveynlerin tercihi, 0-4 yaş arası ISOfix sistemine sahip arka yönelimliiZiComfort ISO fixmodelkoltuk olmalıdır. BeSafe'in tüm oto koltuk modellerinde, kaza anında meydana gelen sarsıntı şiddetini azaltan EPS/EPP Köpük sistemi bulunmaktadır.Oysaki piyasadakialternatif oto koltuklarında, strafor yerine sünger bulunmaktadır. Sünger, koruma sağlamayacağı için kaza anında çarpma, daha şiddetli hissedilmektedir. Ayrıca trafik kazalarının %20’sinin yan taraftan olduğu düşünüldüğünde, oto koltuklarında yan koruma sistemleri de bulunmalıdır. Bunun için BeSafe’in her bir modelinde, darbe şiddetini minimum düzeye indirgeyen yan darbe rotasyonu bulunmaktadır. Son olarak BeSafe oto koltuğu yapımında hammadde olarak, basınca karşı esneyebilen, sert bir plastik olan “polipropilen” kullanılmaktadır. Polipropilen, darbelere karşı dayanıklıdır ve kolay çatlama ve kırılma yapmaz. BeSafe, üretim sırasında kumaşı yanıcılık testlerinden geçirilmekte ve alev almayan kumaşlar kullanmaktadır. Nano teknoloji sayesinde iç kaplama ve kumaş terletmeyecek bir malzemeden yapılmakta ve ekstra hava sirkülasyon sistemi bebeğin terlemesini önlemektedir.Ayrıca seyahat esnasında çocuklar için ideal ve sağlıklı uyku imkanı sunmak adına ayarlanabilir uyku pozisyon mekanizması sunmaktadır.

Önce güvenliğe önem veren BeSafe, çocukların en iyi şekilde güvenliğini sağlamak için ürünlerini laboratuarlardabirçok deneye ve teste tabi tutulduktan sonra kendi tesislerinde üretilmektedir. BeSafe çocuk araç koltukları,çarpışma testlerinde yüksek dereceler kazanması ve güvenlik fonksiyonlarını en üst seviyede tutmasından dolayı kendi sınıflarında en güvenli ve konforlu koltuk olduğunu ispatlamıştır.Böylelikle BeSafe, çarpma testlerinden en iyi sonuçlar alarak TEST ŞAMPİYONU bir marka olarak bilinmektedir. BeSafe satışı sonrası hızlı ve kaliteli teknik servisi hizmeti sunarakmaksimum memnuniyet prensibiyle hareket etmektedir.

Yazarlar