Cilt Bakımı Dermalogica, Age Smart® Bakım Çantası Hediyeli

Dermalogica, Age Smart® Bakım Çantası Hediyeli

21.02.2014 - 11:49 | Son Güncellenme:

Dermalogica, 21 Şubat-28 Şubat tarihleri arasında, biri AGE smart® olmak üzere iki Dermalogica ürün alışverişine; içinde seyahat boy ürünleri bulunan AGE smart® Bakım Çantası hediye ediyor.

Dermalogica, Age Smart® Bakım Çantası Hediyeli

Dermalogica, 21 Şubat-28 Şubat tarihleri arasında, biri AGE smart® olmak üzere iki Dermalogica ürün alışverişine; AGE smart® Bakım Çantası hediye ediyor. Bakım çantasında ise Dermalogica’nın sevilen ürünlerinden Antioxidant Hydramist, Dynamic Skin Recovery SPF30, MultiVitamin Power Firm’ün seyahat boy ürünleri bulunuyor.

Haberin Devamı

Sağlıklı bir cilt için, cilt rutinin temel adımlarından olan tonikleme, nemlendirme ve göz çevresi bakımı için Dermalogica’nın en beğenilen serisinin ürünleri, kampanyayla hediye edilen çanta içerisinde yer alıyor. Nemlendiren, cildi yenilemeye yardımcı olan, antioksidan kalkan işlevi gören tonik Antioxidant Hydramist, cilt yaşlanmasının temel nedenlerine karşı savaşmaya yardımcı olan, elastikiyeti, sıkılığı destekleyen günlük nemlendirici Dynamic Skin Recovery SPF30, göz çevresindeki görünür çizgilerle savaşan, güçlü kompleks MultiVitamin Power Firm, şık bakım çantasında yer alan seyahat boy ürünler.

Dermalogica’dan Şubat ayı sonuna kadar yapacağınız alışverişte, hediye edilen sınırlı sayıdaki bakım çantası ve seyahat boy ürünleri, kampanyaya dahil olan satış noktalarından temin ulaşabilirsiniz.

Yazarlar