Cilt Bakımı Dermalogica’dan Sevgililer Günü Hediyesi

Dermalogica’dan Sevgililer Günü Hediyesi

10.02.2014 - 10:52 | Son Güncellenme:

Dermalogica’dan Sevgililer Günü Hediyesi “Temel Tıraş Bakım Seti”

Dermalogica’dan Sevgililer Günü Hediyesi

Dermalogica Şubat ayında Sevgililer Günü’ne özel bir hediye sunuyor. Biri tıraş ürünü olmak üzere iki Dermalogica ürün alışverişine “Tıraş Temel Bakım Seti” hediye.”

Dermalogica Şubat ayında Sevgililer Günü için erkeklere hediye bulmakta zorlanan bayanlara özel bir hediye sunuyor. Biri tıraş ürünü olmak üzere iki Dermalogica ürün alışverişine “Tıraş Temel Bakım Seti” hediye. Temel Tıraş Bakım seti, tıraş öncesi ve sonrası düşünülmüş seyahat boy ürünlerden oluşuyor.

Dermalogica’nın bu kampanyasıyla birlikte hem kendi ihtiyacınız olan bir ürünü hem de sevdiğinize hediye etmek istediğiniz ürünü seçebilmeniz mümkün. Hediye edilen Tıraş Temel Bakım Seti’nde ise; sakalı yumuşatarak cildi tıraşa hazırlayan Pre-Shave Guard, ultra-kaygınlaştıcı, yakın tıraş sağlayan krem Soothing Shave Cream, tıraş ile oluşan kızarıklığı ve rahatsızlığı azaltamaya yardımcı olan Post-Shave Balm bulunuyor.

Sadece Şubat ayına özel olan kampanya, kampanyaya dahil olan Dermalogica Satış noktalarında geçerli ve stoklarla sınırlı.

Yazarlar