Aile Doktoramcam’la tiyatroya gidiyoruz!

Doktoramcam’la tiyatroya gidiyoruz!

08.05.2012 - 12:29 | Son Güncellenme:

Teknolojinin hayatlarımızı 4 bir yandan sardığı günümüzde çocuklarımızın sanattan ve tiyatrodan uzaklaşmasını istemiyoruz. “Ağaç yaşken eğilir” diyoruz, tüm çocuklarımızı ve sizleri tiyatroya götürüyoruz.

Doktoramcam’la tiyatroya gidiyoruz

Doktoramcam; Toyzzshop, Turkuazoo Akvaryum ve Jurrasic Land sponsorluğunda, İzmir, İstanbul, Bursa illerinin önde gelen çocuk tiyatrolarının Doktoramcam’a özel indirimleri ve hediye biletleriyle Türkiye’nin ilk, uzun soluklu ve toplumsal amaçlar güden tiyatro etkinliğini gerçekleştiriyor. Hepimizin bildiği gibi çocuk gelişiminde tiyatro ve sanatın yadsınamaz bir yeri var. Ve tüm Dünya’daki uzman doktorlar çocukların sık sık tiyatroya gitmelerini öneriyorlar.

Haberin Devamı

Tiyatroya gitme alışkanlığını kazandırırken eğlendirmeyi, kazandırmayı ve öğretmeyi hedefleyen projemiz içerisinde çocuk ve bebek sağlığını A’dan Z’ye barındıran “Bilgi Yarışması” barındırıyor. Diğer yandan, önce çocuklarımıza tiyatroya gitme alışkanlığı kazandırırken, ebeveynlerine de uzun vadede tiyatro alışkanlığı kazandırmayı hedefliyor. Doktoramcam diyor ki; İlerici, demokratik bir toplum yaratmanın en temel koşullarından biri “sanat ve sanat sevgisidir.”

Doktoramcam.com
2006-2011 arası Uzm. Dr. Anıl Yeşildal’ın kişisel web sitesi olarak yayın hayatına başlamış, mayıs 2011’den itibaren profesyonel bir Çocuk Sağlığı Portalına dönüşmüştür. Şu an için farklı branşlardan 46 uzmanla anne-babalara sürekli güncel ve doğru bilgiler vermeyi amaçlayan bir portaldır. Türkiye’de benzerleri içinde sahibi-yöneticisi çocuk doktoru olan nadir çocuk sağlığı portallarından birisidir. 2009’dan bu yana Milliyet gazetesinin kurduğu “Sizden Size” web sitesinde de içeriklerini paylaşan portal, bu sitede kendi kategorisinde en çok içerik paylaşan 2. site, tüm kategorilerde en beğenilen 20. site konumundadır. Mayıs 2011’de açtığı Facebook hayran sayfasında son 6 ayda %850 büyüme elde ederek hayran sayısını 650’den 6350’e çıkarmayı başarmıştır.

Haberin Devamı

Detaylı bilgi için: facebook.com/doktoramcam

doktoramcam.com

Yazarlar