Daha parlak gülümsemeler: Beyazın 32 tonu

Daha beyaz ve daha parlak bir gülümsemeye sahip olmak, diş estetiğinin en çok talep edilen 'ihtiyaçlarından' biri haline geliyor. Dişlerimiz söz konusu olduğunda onların beyazlıkları her zaman sağlık ve estetiğin vazgeçilmez unsuru olarak kabul edilmiştir.
Beyaz dişler gençlik, sağlık ve canlılık ile ilişkilidir. Ayrıca her yaşta mükemmel çekiciliğin anahtarıdır.
Dişlerinizin sağlıklı ve inci gibi olmasını istiyorsanız her 6 ayda bir düzenli olarak diş hekiminizi ziyaret etmeli bu kontroller esnasında tespit edilen tedavi ihtiyaçlarınızı ertelemeden gerçekleştirmelisiniz.

Günlük hayatınızda günde iki defa diş fırçası ve diş ipi kullanarak günlük ağız bakımızı ihmal etmemek hem mevcut ağız sağlığınızı hem de beyazlatma, implant veya zirkonyum kaplamalar sonrası kazandığınız yeni gülüşünüzü uzun süre kullanmanıza sağlayacaktır.

Haberin Devamı

Diş sararmasının nedenleri nelerdir?
Dişlerin sararmasının iki nedeni vardır. Dişler yapısal olarak sarı olabilir veya yeme içmeye bağlı olarak dişlerde renklenme meydana gelebilir. Örneğin; asidik içecekler dişlerin sararmasını sebep olur. Ayrıca diş gelişimi esnasında alınan antibiyotikler de renklenmeye sebep olabilir. Bunların dışında sigara, çay ve kahve tüketimine bağlı olarak da dişte renklenmeler görülebilir. Bu yüzden ağız ve diş bakımına dikkat edilmeli ve özen gösterilmelidir.