Editörün Seçtikleri En zengin kurabiye çeşitleri Backhaus'ta

En zengin kurabiye çeşitleri Backhaus'ta

12.02.2015 - 14:32 | Son Güncellenme:

Backhaus Anadolu’nun gizli kalmış geleneksel tatlı ve tuzlu kurabiyelerinin yanı sıra uluslararası şeflerin özel reçeteleri ile hazırlanan kurabiyeleri İstanbulluların beğenisine sunuyor.

En zengin kurabiye çeşitleri Backhausta

Backhaus Portakallı, Damla Sakızlı, Zencefilli, Kahveli, Kartopu kurabiyeler ve Kavala Kurabiyesi gibi 40’tan fazla tatlı kurabiye alternatifini sunuyor. Backhaus, Üzümlü ve Karışık Meyveli diyet kurabiyeleri ile formuna dikkat edenleri düşünüyor. Kurutulmuş Mangolu ve Hurmalı kurabiyeler ise farklı ve tatlı lezzetleri keşfetmek isteyenlere hitap ediyor. Özenle seçilmiş kaliteli malzemelerle hazırlanan tatlı kurabiyelerde meyve aromaları yerine sadece gerçek kuru meyveler kullanılıyor.

Backhaus glütene karşı alerjisi olanları da düşünerek un ve şeker kullanmadan İncir, Kayısı, Fındık ve Hindistan Cevizi özleri ile tatlandırarak hazırladığı glütensiz kurabiye ürünlerini de tezgahlarında sunuyor. İstanbul’daki en taze küçük Acıbadem kurabiyeleri ise Backhaus’un tercih edilen tatlı kurabiyeleri arasında yerini alıyor.

Backhaus Mısır Unlu Peynirli, Haşhaşlı tuzlu kurabiyeler ve özel olarak hazırlanan Süryani Çöreği gibi geleneksel lezzetleri şubelerinde sunuyor. Bunun yanı sıra beyaz veya kepekli un ile hazırlanan Dere Otlu, Ay Çekirdekli, Acılı, Fesleğenli ve Zeytinli gibi 20’den fazla çeşidi ile Backhaus tuzlu kurabiyeleri damakta hoş tatlar bırakıyor.

Backhaus ürünlerinin kalitesinin, çeşitliliğinin ve eşsiz lezzetlerinin arkasında Almanya’da Backhaus’a destek veren 100’den fazla kişiden oluşan AR-GE ekibi ve dünyaca ünlü şefler bulunuyor. Türkiye’nin en yenilikçi fırını olmakla beraber aynı zamanda modern ve leziz bir pastane olarak hizmet veriyor.

Yazarlar