Salon Evdeki dağınıklığın sebebi yanlış mobilya seçimi

Evdeki dağınıklığın sebebi yanlış mobilya seçimi

03.03.2015 - 14:29 | Son Güncellenme:

Yaşam şartları kadar insanların tarzları da mobilya seçerken önemlidir.

Evdeki dağınıklığın sebebi yanlış mobilya seçimi

Küçük bir evde daha az yer kaplayan mobilyalarınız olmalı. Evinizin tek bir mekanında daha fazla zaman geçiriyorsanız, o alanı en efektif şekilde kullanmanız gerekir. Takı tutkunuysanız takılarınızı özenle korumanızı sağlayan bir dolaba ihtiyacınız vardır. Güzelliğinize düşkünseniz, aldığınız kozmetiklerin hepsini bir arada bulunduracağınız bir makyaj masası sizin için en önemli mobilyadır. Modaya meraklıysanız ütü odası değil, duvara monte edilmiş bir ütü masası sorununuzu çözecektir. İnsan ihtiyaçlarını ve günümüz şartlarını doğru okuyan BySolvo, tasarladığı pratik, çok fonksiyonlu ve birbirinden şık mobilyaları satışa sundu.

Haberin Devamı

Duvardaki aynadan ütü masası çıkarken, ayaklı bir boy aynası takıların saklandığı bir dolap oluyor. Sadece şifonyer olarak görünen bir mobilya, tek bir hareketle makyaj masasına dönüşebiliyor. Bebeğinizin beşiği yatağınıza bağlanarak bebeğinizle birlikte uyuma lüksü yaratıyor. Orta sehpa diye baktığınız eşyanız, isterseniz yemek masası, isterseniz çalışma masasına dönüşüyor. Kullanması keyifli bu mobilyaların marka yüzü olarak seçilen isim de en az bu ürünler kadar renkli biri olan Evrim Akın. BySolvo Genel Müdürü Şakir Tekin’e BySolvo’yu ve Evrim Akın’ı sorduk. “Yeni bir döneme girdik. Bu dönemde insanların yaşadığı evler küçülürken mobilyaların işlevselliği buna bağlı olarak önem kazandı.

BySolvo da insan ihtiyaçlarını doğru okuyan bir vizyonla çıktığı bu yolda, hızla büyüyerek bu yeni trendin yaratıcısı konumuna ulaştı. Sadece üretmekle yetinmedik, Türkiye’nin 21 iline yayılmış montaj ekibimizle de hizmet konusunda da iddiamızı ortaya koyduk. Türkiye dışına çıkarak yurtdışında da satış yapmaya başladık. Bütün altyapı çalışmalarını tamamlamamızın ardından da markalaşma sürecine girdik. Bu süreçte ürünlerimiz gibi renkli, güzel, güvenilir, keyifli ve başarılı bir isim olan Evrim Akın’la işbirliğine girdik. Ürünlerimiz Evrim Akın’ın enerjisi ile buluşunca reklam filmlerimiz de keyifli oldu. Bundan sonraki aşamada da BySolvo olarak insanların ihtiyaçları ile ilgili analizler yaparak yeni tasarımlarımızla ürün yelpazemizi genişletmeyi hedefliyoruz.” dedi.

Yazarlar