Püf Noktası Fare Yapışkanı Nasıl Çıkar? Fare Yapışkanı Nasıl Silinir?

Fare Yapışkanı Nasıl Çıkar? Fare Yapışkanı Nasıl Silinir?

20.05.2021 - 16:27 | Son Güncellenme:

Farelere özel olarak kullanılan bazı yapışkan türleri bulunuyor. Fare yapışkanları ev içerisinde herhangi bir yere bulaşabiliyor. Çok güçlü bir yapıştırıcı olması nedeniyle, fare yapışkanlarını çıkarmak kolay bir işlem değildir. Fare yapışkanının nasıl çıkarılacağı kişilerce araştırılan bir bilgidir. Fare yapışkanı nasıl çıkar? Fare yapışkanı nasıl silinir? Fare yapışkanıyla ilgili tüm detayları derledik.

Fare Yapışkanı Nasıl Çıkar Fare Yapışkanı Nasıl Silinir

Fare yapışkanı, çok güçlü yapıştırıcı özelliğine sahiptir. Eşyalara veya kıyafetlere bulaştığında çıkarmak için, genellikle sirke kullanılır. 

Haberin Devamı

 Fare Yapışkanı Nasıl Çıkar?

 Yapışkanlar hayatımızda çok kullanılan ürünlerden biridir. Yapışkan türleri arasında yer alan fare yapışkanları yanlışlıkla başka yerlere bulaşabiliyor. Çok güçlü etkileri olması nedeniyle, bulaşma durumunda çıkarılması zorlaşabiliyor. Bireyler fare yapışkanlarının hangi yöntemlerle çıkarılacağını internet üzerinden araştırabiliyor.

 Her yapışkan da olduğu gibi, fare yapışkanlarında da sirke tercih ediliyor. Yapışkan dökülen yere sirke dökülerek, temiz bir bezle silinmesi gerekir. Sirke yapışkanların özelliğini azaltarak, daha kolay eşyalardan çıkmasına yardımcı olur. Bezler direkt olarak sirkeyle ıslatılarak da, kullanılabilir. Bez üzerine bolca sirke dökülür ve ıslanan bezle yapışkan ovalayarak silinir.

Haberin Devamı

 Fare Yapışkanı Nasıl Silinir?

 Fare yapışkanlarının bulaştığı bölgeler kötü bir görünüme neden olabiliyor. Fare yapışkanlarında kullanılan yöntemler kişiler tarafından öğrenilmek isteniyor. Fare yapışkanını silmek için kullanılan ürünlerden biri de alkoldür. Alkol değdirilen kuru bir bezle, ürünler bastırılarak silinir. Silinme aşamasında eşyaya göre ovalayarak veya bastırarak silinmesi gerekir.

Yazarlar