Editörün Seçtikleri Farklı olmak en büyük lükstür

Farklı olmak en büyük lükstür

08.04.2015 - 11:25 | Son Güncellenme:

En doğal materyallerin kullanıldığı, özel harmonileriyle büyüleyen, benzersiz ve zarif niş parfümler yaratan “The Different Company”, dünyanın önde gelen parfüm tasarımcılarının oluşturduğu sıra dışı koleksiyonlar sunuyor.

Farklı olmak en büyük lükstür

En büyük lüksün farklılık olduğuna inanan, özel harmonileriyle benzersiz niş parfümler yaratan The Different Company, yeni parfümü Une Nuit Magnetique ile sıcak, odunsu ve çiçeksi notaları birleştiren büyüleyici bir birleşim yarattı.

The Different Company’nin büyüleyici karışımı Une Nuit Magnetique, duyguları uyandıran hoş bir gecenin gizeminden ilham alıyor. Odunsu ve çiçeksi notaları bir araya getirirken, kokunuzu size özel ve farklı kılıyor.


“Kendinizi, kokuların baş döndürücü etkileriyle bezenmiş bir dünyada, hiçbir sınırlama olmaksızın özgürce şımartın. Çünkü farklı olmak en büyük lükstür…”
Luc Gabriel, CEO


Une Nuit Magnetique’in doğal içeriklerle üretilen üst notalarında zencefil, bergamot, yaban mersini; orta notalarında Mısır yasemini, Türk gülleri, sümbülteber, erik; alt notalarında ise benzoin, paçuli, amber, misk bulunuyor.

Parfümün burnu Christine Nagel, %16 oranında parfüm içeriği ile yoğun, kalıcı ve herkesi büyüleyici özel bir koku yarattığını söylüyor.

90 ml - 660 TL

Beymen Zorlu, Harvey Nichols İstanbul-Ankara, Brandroom Mağazaları ve Debenhams Niche Corner’da satışta!

Yazarlar