Editörün Seçtikleri Fresh’n Soft ıslak bebek havlusu

Fresh’n Soft ıslak bebek havlusu

12.06.2015 - 12:29 | Son Güncellenme:

Fresh’n Soft Classic Islak Bebek Havlusu yumuşak petek dokusu ve cilt dostu formülü sayesinde bebeğinizin narin cildini tahriş etmeden temizliyor.

Fresh’n Soft ıslak bebek havlusu

Türkiye’de ıslak mendilin öncü markası Fresh’n Soft, petek dokulu Classic Islak Bebek Havlusu’yla bebek bakımında annelerin en büyük yardımcısı olmaya devam ediyor. Fresh’n Soft Classic Islak Bebek Havlusu yumuşak petek dokusu ve cilt dostu formülü sayesinde bebeğinizin narin cildini tahriş etmeden temizliyor.

Haberin Devamı

Bebeğinizin hassas cildine dost

Fresh’n Soft Classic Islak Bebek Havlusu, kalın, esnek dokusu ve bebek cildinin pH derecesiyle uyumlu formülü sayesinde, hijyenik bebek bakımın mükemmel bir parçası oluyor.

Bebek cildinde üst düzey koruma sağlayan Fresh’n Soft Classic Islak Bebek Havlusu; paraben, alkol ve boya maddesi içermeyen formülasyonuyla güvenli bir kullanım sağlıyor. Fresh’n Soft Classic Islak Bebek Havlusu, dermatolojik ve mikrobiyolojik olarak test edilip onaylanan içeriğiyle annelere bebekleri için güvenilir bir temizlik vaat ediyor.

Pratik hijyen ile ferahlık aynı pakette

Kalın, yumuşak ve esnek dokusuyla rahat bir kullanım sunan Fresh’n Soft Classic Islak Bebek Havlusu’nun pratik kapağı sayesinde içerisindeki mendiller uzun süre ıslak kalıyor. Fresh’n Soft Classic Islak Bebek Havlusu ile bebeğinizin bez bölgesinin yanı sıra vücut temizliğinde de kullanarak, hijyeni gün boyu taze tutabilirsiniz.

Haberin Devamı

Islak Bebek Havlusu fiyatı: 2,99 TL

Yazarlar