Editörün Seçtikleri Fresh’n Soft’tan bebeğinizin hassas cildine formül

Fresh’n Soft’tan bebeğinizin hassas cildine formül

19.01.2015 - 13:38 | Son Güncellenme:

Hindistan cevizi sütüyle bebeklerin cilt hassasiyetlerini korumaya yardımcı olan Islak bebek havlusu, bebekleri için güvenilir bir temizlik bakımı isteyen annelere hitap ediyor.

Fresh’n Soft’tan bebeğinizin hassas cildine formül

Bebeklerin hassas ve kuruluğa karşı daha duyarlı olan ciltleri için özel olarak geliştirilen Fresh’n Soft Premium Losyonlu Islak Bebek Havlusu, nem dengesini korumaya yardımcı formülüyle güvenilir bir cilt temizliği seçeneği sunuyor. Hindistan cevizi sütüyle bebeklerin cilt hassasiyetlerini korumaya yardımcı olan Premium Losyonlu Islak Bebek Havlusu, bebekleri için güvenilir bir temizlik bakımı isteyen annelere hitap ediyor.

Losyonlu özel içerik ile bebeklerin cildi her an güvende

Ekolojik sertifikalı ham maddelerden üretilen ve dermatolojik olarak test edilen yapısıyla annelerin güvenini kazanan Fresh’n Soft Premium Losyonlu Islak Bebek Havlusu, bebeklerin ciltlerinde maksimum düzeyde koruma sağlıyor.

Fresh’n Soft Premium Losyonlu Islak Bebek Havlusu, hindistan cevizi sütü özleri içeren losyonlu formülüyle bebeklerin cilt kuruluğunu giderirken, kalın ve yumuşak dokusuyla da konforlu bir kullanıma imkan veriyor. Bebeklerin günlük bakımını tamamlamada annelerin vazgeçilmezi olan Fresh’n Soft Premium Losyonlu Islak Bebek Havlusu ile siz de bebeğinizin nemini koruyarak cildini temizleyebilirsiniz.

Yazarlar