Bir kasede süt, sıvı yağ ve yumurta akını çırpın. Bu karışım yufkaları yumuşatır, böreğin hem lezzetli hem de çıtır olmasını sağlar. Bu işlemlerin ardından, yufkayı zemine çıkarabilirsiniz. Düz bir alana serip üzerine fırça yardımıyla hazırladığınız sostan bolca sürün.
İkinci yufkayı ilk yufkanın üzerine yerleştirin ve aynı şekilde soslayın. Ardından, üçüncü yufkayı da en üste koyun ve yine sos sürün. Üst üste yerleştirilmiş ve soslanmış yufkaların üzerine patatesli harcı yayın. Harcı fazla kalın veya çok ince yaymamaya özen gösterin.
Dilimleri çok ince kesmek yerine biraz kalın bırakmanız böreğin dolgun ve güzel görünmesini sağlar. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında böreklerinizi üzeri kızarana kadar pişirin. Bu süre yaklaşık 20-25 dakika olabilir. Afiyet olsun.