Güzellik Gıdı eritme yolları nelerdir?

Gıdı eritme yolları nelerdir?

14.10.2015 - 11:10 | Son Güncellenme:

Gıdı eritme maskeleri ve gıdı eritme egzersizleri ile daha genç bir görünüm elde edelim

Gıdı eritme yolları nelerdir

Gıdı Eritme Yolları Nelerdir?

Haberin Devamı

Kadınlarımızın ortak sorunlarından bir tanesi olarak ortaya çıkmış olan Gıdı Eritme Yolları Nelerdir?Sorusu, artık sitemiz aracılığı ile tam anlamıyla cevap bulabiliyor!

Geçmişten günümüze kadar pek çok kişi gıdı eritme yöntemleri arayıp durdu! Bizler, doğru bir form tutarak sizlerin gıdı eritme yöntemlerini sıkılaştırmak ve kesin çözümler almanızı sağlamak adına buradayız. Şimdi sunulan yöntemler ile beraber kolayca gıdı eritebilecek ve bu yolları tam anlamıyla günümüze sunabileceksiniz.

Gıdı eritme yöntemleri çok kolay ve basit bir işlem üzerinden sizlere sunulmaktadır. Böylelikle yöntem üzerinden değerlendirmeler yapıldığı zaman kesin çözümler de günümüze sunulacaktır.

Gıdı Neden Sarkar?

Haberin Devamı

Birçok nedeni olabilir. En çok bilineni ise fazla kilolardır!
Fazla kilolardan arınmama durumunda sizlerin gıdılarında oluşabilecek bu tip sarkmalar kaçınılmazdır.

Ayrıca hızlı kilo alıp, verme; genel olarak kiloları yüzde toplama gibi sorunsallar söz konusu ise yine gıdı sarkmaları gibi sorunsallar günümüze çıkmaktadır.

Gıdı Eriten Maskeler Nelerdir?

* 1 adet yumurta beyazı

* 1 büyük boy patates püresi

* Yarım yemek kaşığı bal

Karışımı tek bir kap içerisinde toparladıktan sonra gıdı ve boyun bölgesine masaj yaparak uygulayın. Haftada 1 veya 2 kez kullanması gerekmektedir. Aylık olarak bakıldığı zaman ise gözle görülür sonuçlar alacağınızgıdı eritme maskesi, etkileşimi de sizlere kesin bir çözüm ile sunacaktır.

Gıdı Eritme Egzersizleri!

1. Sırt kısmınızı dik bir şekilde koltuğa veya sandalyeye konumlandırın. Başınızı da olabildiğince arkaya yaslayın ve yavaş bir hareket ile ağzınızı açıp kapatın.

Bu hareketi bir seferde 15 kez uygulamalısınız! Ağız açma ve kapama tam bir hareket olacağından dolayı 15’er kez kapatıp – açma yoluna başvurmak kesin sonuçlar almanızı sağlar.

2. Bir tatlı kaşığı veya yemek kaşığının sap kısmını dudaklarınız arasına sıkıştırın. Daha sonra dudaklar arasında yer alan kaşığı aşağı düşürüp, tekrar yukarı kaldırmayı deneyin. Olabildiğince fazla yapmak fazlası ile kesin sonuçlar almanızı sağlar. Günde 10 kez * 2 set halinde (sabah – akşam) uygularsanız net ve kesin sonuçlar alabilirsiniz.

Haberin Devamı

3. Bu son yöntem ise sizlere en etkili ve en kolay şekilde eritme yapmanızı sağlamaktadır. Yine başınızı geriye doğru yatırın ve elinizin ters tarafı ile gıdınıza hızlı ve hafif bir şekilde vurun.

Vuruşlar ne kadar iyi ve seri olur ise, alacağınız kesin çözümler de bununla orantılı olarak kasların yumuşamasını sağlayacaktır. Aynı egzersizi 3-5 dakika kadar masaj ile de uygulayarak kesin sonuçlar alabilirsiniz.

Yazarlar