Diyet Güzel melek Elsa Hosk formunu nasıl koruyor?

Güzel melek Elsa Hosk formunu nasıl koruyor?

28.01.2020 - 14:35 | Son Güncellenme:

Hem güzelliği hem de fit görüntüsüyle ilgi odağı olan Elsa Hosk fit kalmanın formüllerini açıkladı. İşte Elsa Hosk'un muhteşem vücudunun sırları...

Güzel melek Elsa Hosk formunu nasıl koruyor

İsveç asıllı model Elsa Hosk, formda kalmasının sırrının tabii ki  sağlıklı beslenmeden geçtiğini açıkladı. Hosk, günlük rutinine sabah kahvaltısında mutlaka yumurta yiyerek başlıyor. Elsa, besin programından mercimek çorbası, patates, domates ve peyniri eksik etmemeye özen gösteriyor.

Haberin Devamı

30 yaşındaki yaşındaki model için en önemli şeylerden biri de spor düzeni. Babasının İsveç’teki modellik ajanslarına fotoğraflarını göndermesi sonucu 14 yaşında keşfedilen Elsa, küçüklüğünden beri basketbol oynuyor. Basketbol oynarken aldığı eğitimlerin, ona model olarak çalışırken de çok faydalı olduğunu ve ona disiplin sağladığını söylüyor.

Podyum hazırlıkları başladığı andan itibaren kardiyo antrenmanlarına ağırlık verdiğini söylen Elsa, aynı zamanda bu antrenmanları eğlenceli hale getirmek için rutinini sürekli yeniliyor. Kolları ve bacaklarıyla birlikte bütün vücudunun bir bütün halinde hareket ettiği dans egzersizlerinden faydalanarak, kardiyo sürecini tamamlıyor.

Pilates ve düşük tempoda koşu onun favorileri arasında.

Haberin Devamı

Yazarlar