Cilt Bakımı Hassas Ciltlerin Hediyesi

Hassas Ciltlerin Hediyesi

20.11.2013 - 11:56 | Son Güncellenme:

“Dermalogica Kasım ve Aralık aylarında, üç ürün alışverişine orijinal boy Ultra Sensitive Tint SPF30 hediye ediyor.

Hassas Ciltlerin Hediyesi


365 gün, gün ışığından korunmanın gerekliliğini vurgulayan marka, en hassas ciltlerin dahi kullanabileceği bu hediye ürünle cildin nem ve gün ışığından korunma ihtiyaçlarına cevap veriyor.”

Dermalogica Kasım ve Aralık aylarında, üç ürün alışverişine orijinal boy Ultra Sensitive Tint SPF30 hediye ediyor. 365 gün, gün ışığından korunmanın gerekliliğini vurgulayan marka, en hassas ciltlerin dahi kullanabileceği bu hediye ürünle, cildin nem ve gün ışığından korunma ihtiyaçlarına cevap veriyor. Alışverişte; temizleyicilerden, maskelere, eksfoliantlardan nemlendiricilere farklı ürün seçebilmek mümkün.
Hassas ciltler UV ışınlarından çok çabuk etkilenirken, güneş koruyucularının içerdiği kimyasal filtrelere karşı reaksiyon gösterebilir.

Haberin Devamı

Kampanyada hediye edilen Ultra Sensitive Tint SPF30 ise kimyasal filtreler içermeyen, doğal renklendiricili, özellikle hassas cildi rahatlatıcı bir ürün. İçeriğindeki ultra ince titanyum dioksit ile güneşin zararlı ışınlarını bloke ederken, yeşilçay, üzüm çekirdeği ve antioksidan vitaminler ile cildi zamansız yaşlanmaya karşı korumaya, oğulotu özü ve ekinezya ile hassas cildi rahatlatmaya yardımcı oluyor. Bu ürünle tüm cilt tipleri UV ışınlarına karşı koruma sağlarken aynı zamanda doğal renklendiriciler sayesinde daha canlı bir görünüme sahip olabilirler.


Kampanya stoklarla sınırlı olup, kampanyaya dahil olan satış noktalarında geçerli.

Yazarlar