Aile Haydi çocuklar Minifest'e!

Haydi çocuklar Minifest'e!

02.06.2008 - 11:11 | Son Güncellenme:

İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından Digiturk sponsorluğunda düzenlenen çocukların festivali “Digiturk’le Minifest” haftaya Maslak Parkorman’da gerçekleşiyor.

Haydi çocuklar Minifeste

5 Haziran Perşembe günü başlayacak ve 8 Haziran Pazar akşamına kadar sürecek olan Digiturk ile Minifest, Maslak Parkorman’da dört gün boyunca 10.00 – 17.00 saatleri arasında sanatla buluşmak isteyen tüm küçükleri bekliyor.
 
Minifest;  3 – 14 yaş arasında çocuklara Parkorman’ın değişik alanlarına yayılmış olan atölye çalışmaları ve etkinliklerle hareketli ve rengârenk bir dünya sunacak. Origami Atölyesi, Çoraptan Kukla Atölyesi, Kazı Atölyesi, Karagöz Atölyesi, Arkeoloji Sohbetleri, Yırt-Kes-Buruştur-Yapıştır Atölyesi, Fotoğraf Atölyesi, Çöpten Dev Heykeller, Afrika Dansı Atölyesi Minifest’te yer alacak eğlenceli atölye çalışmalarından sadece birkaçı… Minifest konuklarını Parkorman’ın harikalarla değişik köşelerinde Zıplayan Kafalar’dan Canlanan Heykeller’e, Rengarenk Suratlar’dan Çılgın Tişörtler’e pek çok sürpriz bekliyor…

Haberin Devamı

Rahmi M. Koç Müzesi’nin hazırlayacağı “Mini Müze”, Doğal Hayatı Koruma Derneği (WWF)’nin hazırladığı doğa oyunları, minik konuklarına deneyler yapıp bilim adamı olmasını öğretecek “Deneme Bilim Merkezi” bu sene de Minifest konuklarını bekliyor olacak.

Ayrıca Ahşap Çerçeve Kukla Atölyesi’nin “Varyeteler” ve Cengiz Özek’ten  “Çöp Canavarı” adlı keyifli kukla gösterilerini hem çocuklar hem de yetişkinler kaçırmasın… Semaver Kumpanya’nın Zil Zurna Ritm grubu ise tüm gün boyunca çocuklara vurmalı çalgıları ve ritmleriyle eşlik edecek. Minifest için Fransa’dan gelen ve dünyanın pek çok festivalinde yaptıkları gösterilerle dikkat çeken Malabar Sirk Topluluğu yalnız gösteri yapmakla kalmayıp  Minifest’te üç gün boyunca çocuklar için bir sirk atölyesi de yapacak ! Malabar Sirk Topluluğu küçük konuklarına eğlenceli saatler yaşatacak.                          

Haberin Devamı

Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da IKSV ve Milli Eğitim İl Müdürlüğü işbirliğiyle belirlenen pilot okullardan öğrenci grupları 5 Haziran Perşembe ve 6 Haziran Cuma günlerini Digiturk ile Minifest’in konuğu olacak.

Biletler Nerede?

Digiturk ile Minifest biletleri;

• IKSV merkezinden (İstiklal Cad. No:64 Beyoğlu)
• Biletix satış noktaları,
• www.biletix.com
• Biletix Çağrı Merkezi (216) 556 98 00 ile

5, 6 , 7 ve 8 Haziran günlerinde Parkorman girişinden temin edilebilir.


Bilet fiyatları

Digiturk ile Minifest’in biletleri; 3-12 yaş çocuklar için 5 YTL; daha üst yaş grupları ve ebeveynler için 7,5 YTL’den satılacak.  0-2 yaş çocukları için giriş yine ücretsiz olacak.

Çocuklar, Minifest programındaki tüm atölye çalışmaları ve gösterilere ücretsiz olarak katılabilirler. (Sadece PartyKids alanı içinde bulunan oyuncaklar ve tren ücretlidir).


“BitamBiöğrenci” İLE KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİNE KATILMA İMKANI BULAMAYAN ÇOCUKLARI DA MİNİFEST’E ÇAĞIRIN !

İKSV'nin Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ile birlikte hayata “BitamBiöğrenci” adlı proje ile kültür sanat etkinliklerine katılma imkânı bulamayan çocukların da DIGITURK ile Minifest’e gelmesini sağlayabilirsiniz. Biletlerinizi satın alırken "BitamBiöğrenci" diyerek 15 veya 50 YTL’lik katkıyla 3 ya da 10 çocuğun da DIGITURK ile Minifest'e katılımını kolayca sağlayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Ayrıntılı bilgi için: www.bitambiogrenci.org ve www.biletix.com

Minifest Danışma Hattı: (212) 334 07 93

Bilgi için:

Yazarlar