SU YEŞİLİ İLE YAZA MERHABA

Merhaba sevgili milliyet okurları

Bu hafta sizlere dekorasyonda 2015 trend renklerinden biri olan su yeşili rengini, yaşam alanlarımızda nasıl kullanmalıyız bundan bahsetmek istiyorum.

Yaz ayları, evlerimizin dekorasyonunu değiştirmek için en çok istek duyduğumuz zamanlardır.Tatil hissini yaşam alanlarımızda hissetmek, keyfini çıkarmak için buna fazlasıyla ihtiyaç duyarız. En basit şekliyle değişim için renklerden yardım alırız.Bu renklerin içinde su yeşili , bu duygumuzu fazlasıyla tatmin ettiği için ,nasıl kullanabiliriz gelin bir göz atalım.

Haberin Devamı

Bu senenin popüler renklerinden biri olan su yeşili ve tonları, evlerimizde bahar etkisi yaratırken aynı zamanda mekanlarda son derece huzurlu bir şıklık katıyor. Doğru renklerle kombinlendiğinde çok keyifli alanlar yaratmak, sanıldığı kadar zor değil.

Yeşilin tonlarından en çok ilgi gören renklerden biri olan su yeşili rengini, evlerimizin her alanında, salonda, mutfakta, yatak odalarında rahatlıkla kullanabiliriz. Psikolojik olarakta huzur ve rahatlama hissi veren bu renk aynı zamanda farklı renk kontraslarını ekleyerek çok dikkat çekici alanları yaratmak için önemli bir renktir.

Beyaz renk ile kombinlendiğinde son derece keyifli ve hoş bir ortam yaratabilirsiniz. Örnegin; beyaz bir koltuğunuz varsa su yeşili yastıklar konumlandırarak yine su yeşili birkaç aksesuar ekleyerek soft ve huzurlu bir ortam oluşturabilirsiniz. Eğer canlı ve enerji dolu bir atmosfer yaratmak istiyorsanız, su yeşiline en çok yakışan renklerden olan turuncu, pembe, hardal sarısı ile kombinleyebilir alanınızda aktif, keyifli ve canlı mekanlar yaratabilirsiniz.

Genel konseptiniz ve stiliniz ne olursa olsun su yeşili rengini var olan stil ve tarzınıza dahil edebilirsiniz. Tekstil, aksesuar, ayna, resim, yan mobilya ürünleri ve birçok dekoratif ürünle bu rengi mekanlarınıza dahil etmek ve hissetmek mümkündür. Baskın bir renk olmadığı için, dengeli bir kombinasyon her zaman sizleri mutlu eden sonuçlar doğuracaktır. Bu yüzden rahatlıkla her alanda kullanabilirsiniz.

Haberin Devamı

Hepinize huzur, sağlık, mutluluk dolu bir hafta diliyorum...

Sevgilerimle, İç Mimar Meral Akçay

http://www.fengshuiakademisi.com

http://www.borneomimarlik.com

https://twitter.com/Meral_Akcay