Editörün Seçtikleri İpek gibi dümdüz saçlar

İpek gibi dümdüz saçlar

14.01.2015 - 17:15 | Son Güncellenme:

Renpure ile saçlarınız yumuşacık ve dümdüz olacak

İpek gibi dümdüz saçlar

Zararlı tüm kimyasallardan uzak duran Renpure markası saç bakım ürünleri ile geçtiğimiz ay Türkiye pazarına girdi. 45 yılı deviren aile markası kaliteli ürünleri kullanmak için servet harcamaya gerek yok diyor ve doğal ürünleri ile beğeni toplamaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Zararlı Tüm Kimyasallardan Arındırılan Saç Bakım Ürünleri Markası RENPURE!

Saç bakımı söz konusu olduğunda çok büyük paraların harcanmasına gerek olmadığını savunan Redmond ailesi “Biz geleneksel saç bakım ürünlerinin olumsuz etkileri üzerine müşterilerimizi bilgilendirmek istiyoruz. Büyük saç bakım ürünleri için büyük fiyat etiketleri olması gerektiğine inanmıyoruz. Pazar için en iyi alternatif olduğumuza eminiz” diyorlar.

Renpure Saç Bakım ürünleri, tüm seçkin parfümeri ve eczane raflarında yerini aldı.

Renpure : Brazilian Keratin – Düzleştirici Saç Bakım Kremi – 36 TL

Nemlendirici keratinin aminoasitler ve proteinler içeren birleşimi, hasarlı yerleri onarır ve saça gücünü yeniden kazandırır. Saça kolayca nüfuz eden küçük moleküler yapıya sahip hindistan cevizi yağı, saç uçlarını yumuşatır ve saça parlaklık kazandırırken; shea yağı, kuru ve hasarlı yerleri iyileştirir, fön esnasında oluşabilecek yanıklara ve UV ışınlarına karşı korur. Hasarı onarmaya ve gücü geri kazandırmaya yardımcı olur.
Sonuç: güzel, düz ve ipeksi yumuşaklıkta saçlar.

Haberin Devamı

- Keratin, saçlara amino asit ve protein yüklemesi yaparak, saçı ciddi anlamda yeniden yapılandırır.

- Saçlarda oluşan hasarı onarmakla kalmaz, güç ve dayanıklılık kazandırır. Sürekli kullanımda sağlıklı ve yıpranmayan saçlara kavuşmakta yardımcı olur.

Kullanım: Saçlarınızı şampuanladıktan sonra, uçlara doğru uygulayıp 2-3 dakika kadar bekleyin. Süre sonunda saçlarınızı durulayın.

Renpure : Brazilian Keratin – Düzleştirici Şampuan – 35 TL

Bu karışım saça kolayca nüfuz eden küçük moleküler yapısı sayesinde şampuanın uygulanması sırasındaki sürtünmeyi ve kırılmayı azaltan hindistan cevizi yağı içermektedir. İçeriğindeki keratin proteini ise hasarlı yerleri iyileştirirken, shea yağı saç uçlarını pürüzsüz hale getirir. Sonuç: Güzel, düz ve ipeksi yumuşaklıkta saçlar.

- Saç kırılmalarının çoğu şampuanlama esnasında, saç tellerinin birbirine sürtünmesi sonucu, saç teli üst tabakasının aşınmasıyla gerçekleşir.

- Hindistan cevizi yağı, şampuanın uygulanması sırasındaki sürtünmeyi ve kırılmayı azaltır.

Haberin Devamı

- Saçlardaki hasar onarılırken, yabancı maddelerden derinlemesine arındırılır.

Kullanım: Islak saça iyice köpürecek şekilde uygulayın ve durulayın.

Yazarlar