Yaşam Kablosuz Olarak Şarj Olan Telefonlar Hangileridir? (2021)

Kablosuz Olarak Şarj Olan Telefonlar Hangileridir? (2021)

03.11.2021 - 15:19 | Son Güncellenme:

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte akıllı telefonlarda en sık görülen problemlerden olan şarj problemi de değişiyor. Kablosuz olarak şarj olan bu telefonlar 2021 yılında en çok rağbet gören telefonların başında yer alıyor. Son günlerde kablosuz şarj olan telefonların hangi modeller olduğu merak edilmektedir. Peki kablosu olarak şarj olan telefonlar hangileridir? İşte kablosuz olarak şarj edebileceğiniz telefonlar listesi.

Kablosuz Olarak Şarj Olan Telefonlar Hangileridir (2021)

Kablosuz şarj olan telefonlar kullanıcıya büyük kolaylık sağlamaktadır. Kullanıcının herhangi bir şekilde kablo taşımasına gerek bırakmamaktadır.

Kablosuz Olarak Şarj Olan Telefonlar Hangileridir? (2021)

1) Huawei P40
Huawei'in son çıkarmış olduğu telefonlardan bir tanesidir. Huawei P40 modeli kablosuz şarjı desteklemektedir. Kullanıcıların en çok tercih nedenleri arasında kablosuz şarj özelliği gelmektedir. Huawei P40 16 MP ultra geniş açılı kamerası ile dikkat çekmektedir.

2) Google Pixel 5
Google şirketinin piyasaya sunmuş olduğu bir akıllı telefondur. Google Pixel 5 6.0 İnçlik ekranı ile dikkat çekmektedir. Aynı zamanda u telefonlarda 8 GB Ram desteği bulunmaktadır. Google pixel 5 telefonu 128 GB depolama alanına sahiptir. Kablosuz şarj desteği bulunmaktadır.

3) LG Wing
LG şirketinin çıkarmış olduğu akıllı telefonlardan bir tanesidir. 6.8 inçlik ekrana sahip olan bu telefonlar kablosuz şarj özelliği bulunan bir akıllı telefondur. Aynı zamanda LG wing telefonunda çift hat desteği yer almaktadır. 128 GB depolaması ile ön plana çıkan LG wing telefonu hızlı şarj özelliğini de desteklemektedir.

4) Oneplus 8 Pro
256 GB'lık hafıza desteği olan bu akıllı telefonun ekran boyutu ise 6.8 inç olarak belirtilmiştir. Selfie yani ön kamerası ise 16 MP olan Oneplus 8 pro 8GB ram desteği bulunan bir telefondur. Oneplus 8 pro akıllı telefon kablosuz bir şekilde şarj edebileceğiniz telefondur. Kamera çözünürlüğü ise 48 MP'dir.

5) Samsung Galaxy Fold Z
Samsung'un çıkarmış olduğu amiral gemilerinden bir tanesi olan bu cihaz kablosuz şarj desteğinin yanı sıra daha pek çok özelliği desteklemektedir. Katlanabilir bir telefon olan Samsung galaxy fold 12 GB ram kapasitesine sahiptir. 256 GB ise hafıza desteği kullanıcılara sunulmuştur.

 

Yazarlar