Sağlık Kediler İçin Doğal Ağrı Kesici Önerileri Nelerdir?

Kediler İçin Doğal Ağrı Kesici Önerileri Nelerdir?

12.09.2021 - 14:26 | Son Güncellenme:

Kediler en sevimli dostlarımızdan bir tanesidir. Evlerimizde en çok beslediğimiz evcil hayvanlardan olan kediler için bir takım doğal ağrı kesiciler bulunmaktadır. Kediler için bu doğal ağrı kesicilerin bilinmesi kedi sahipleri için son derecede önem teşkil etmektedir. Peki, kediler için doğal ağrı kesici önerileri nelerdir? Hangi bitkisel ürünler kediler için ağrı kesici görevi görür? İşte kediler için doğal ağrı kesici yöntemleri.

Kediler İçin Doğal Ağrı Kesici Önerileri Nelerdir

 

Kediler için bir takım ağrı kesici doğal ürünler bulunmaktadır. Bu ürünlerin bilinmesi kedi sağlığı açısından da son derecede önem teşkil etmektedir.

Haberin Devamı

 

 Kediler İçin Doğal Ağrı Kesici Önerileri Nelerdir?

 

 1) Biberiye Yağı

 Uzman veteriner hekimler tarafından önerilmektedir. Biberiye yağı kediler için doğal bir ağrı kesici olarak bilinmektedir. Biberiye yağı aktarlardan çok kolay bir şekilde temin edebileceğiniz bitkisel yağdır. Eğer kedinizde ağrı varsa ve bunun için de huzursuz ise biberiye bitkisinin yaprağını kullanabilirsiniz. Bu şekilde kediler için doğal bir ağrı kesici tercih etmiş olursunuz.

 

 2) Kantoron Yağı

 Kantoron yağı kediler için olmazsa olmaz olan bir doğal ağrı kesicidir. Eğer kedide bir ağrı söz konusu ise kedi mamasına bir tutam kantoron yağı ekleyebilirsiniz. Kantoron yağı doğanın en büyük mucizevi bitkisel yağlarından bir tanesidir. Kedilerin bağırsak hastalıklarına da oldukça iyi geldiği bilinmektedir.

Haberin Devamı

 

 3) Papatya Çayı

 Kediler için doğal ağrı kesici olarak bilinen bir diğer bitki ise papatyadır. Papatya çayı kedilerin tüm ağrılarını dindirmektedir. 

 

Yazarlar