Stil Kıyafetle zayıf görünme

Kıyafetle zayıf görünme

29.06.2016 - 13:55 | Son Güncellenme:

Her kadın, trendler dışında, vücut yapısına göre giyinmeli. Evet ama bazı parçalar var ki herkeste müthiş duruyor! Belki zaten dolabınızda olan bu 5 ürünle daha zayıf ve şık görünebilirsiniz.

Kıyafetle zayıf görünme

Dolabınızda bulunan birkaç ürünü doğru kombinlerle giyerek çok daha zayıf ve şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

Haberin Devamı

1. Kısa siyah pantolon

Siyah pantolon zaten kurtarıcı bir parça ama işin içine biraz trendleri katıp bilekleri açığa çıkarmaktan kimseye zarar gelmez. Ayrıca her şeyle giyebilirsiniz!

2. A tipi elbise

Bu tip elbiseleri giymek için idealize edilen vücut şekline sahip olmanıza gerek yok. Bu elbiseler belden oturup A şeklinde etekleriyle herkese gidecektir. Çünkü en ince olduğunuz noktada darlaşıp kalça ve baldır kısmındaki muhtemel kusurları kapattır.

3. V yaka üst

Açık, ters yüz edilmiş üçgen üst kısımda kuvvetli bir odak yaratarak ilgiyi orta ve alt kısımlardan alır. Böylece giyende daha uzun ve zayıf bir vücut algısı oluşturur. Göğüs ve çene arasında ne kadar ten görünüyorsa, oranlar o kadar zarif görünecektir. ayrıca V yakalar geniş kalça ve basenleri dengeleyecektir.

Haberin Devamı

4. Blazer ceket

Dar yakalı ve düz çizgilere sahip bir blazer ceket kıvrımları belirsizleştirmeye yardımcı olur. Blazer ceketi v yaka bir bluz ve koyu renk bir kot ya da düz kesim bir elbisenin üstüne alın.

5. Kemer

Kıyafetinize giden bir kemer sizi olduğunuzdan daha zayıf gösterecektir. Düz kesim bir elbise ya da trenç kot ile giyip kum saati hatlara sahip olduğunuzun ilizyonunu yaratabilirsiniz.

PembeNar Özel

Yazarlar