Yaşam Larry King sürprizlerle veda etti

Larry King sürprizlerle veda etti

18.12.2010 - 00:22 | Son Güncellenme:

CNN’de 25 yıldır, ABD başkanları da dahil olmak üzere yıldız isimleri ekrana taşıyan ünlü talk-şovcu Lary King programını bitirdi

Larry King sürprizlerle veda etti

Amerikan televizyonunun efsanevi talk-şovcusu Larry King, önceki gün CNN televizyonunda 25 yıldır yayınlanan “Larry King Live” adlı programının finalini yaparak ekranlara veda etti. CNN’de 25 yıldır ABD başkanları ve siyasetçilerden, eğlence ve sanat dünyasının yıldızlarına, sporculardan gündemin önemli isimlerine kadar binlerce kişiyi masasına konuk eden ve “en uzun süreli televizyon programı” alanında Guinness Rekorlar Kitabı’na giren 77 yaşındaki ünlü sunucunun son programı duygu yüklü anlara sahne oldu.
Son programını, “İyi akşamlar. Son ‘Larry King Live’ programına hoş geldiniz. Bunu söylemek zor, bugünün geleceğini biliyordum” sözleriyle açan King’in gözleri doldu. King, kapanışı da “Ne söyleyeceğimi bilemiyorum izleyicilerim, size teşekkür etmekten başka ve ‘elveda’ yerine ‘şimdilik hoşçkal’a ne dersiniz?” sözleri ile yaptı.

Obama ve Clinton sürprizi
King’in son programı sürprizlere de sahne oldu. ABD Başkanı Barack Obama ve önceki başkanlardan Bill Clinton, ünlü sunucuya “güle güle” demek için programa katıldı. California Valisi Arnold Schwarzenegger de programa katılarak, eyalette 16 Aralık tarihini “Larry King Günü” ilan etti.
Amerikalı ünlü haber sunucuları Katie Couric, Diane Sawyer, Barbara Walters ve Brian Williams, ünlü talk-şov sunucusu Dr.Phil’in aralarında bulunduğu birçok ünlü isim de konuk oldu. Ünlü sunucunun ailesi de, King’i bu son programında yalnız bırakmazken, dünyaca ünlü caz sanatçısı Tony Bennett de “The Best is Yet to Come” şarkısını söyledi.

Haberin Devamı

1 MİLYON DOLAR ZAM
Larry King’in 2002’de yıllık 7 milyon dolar aldığı ve her yıl maaşına 1 milyon dolar zam yapıldığı açıklanmıştı. Buna göre King, programının son sezonunda 15 milyon dolar kazandı. Kariyeri boyunca yaklaşık 50 bin röportaj yapan King, CNN’de de 6 binden fazla bölüm çekti.

Yazarlar