Genel Sağlık Makyajda Hayat Kurtaran 5 Kalem

Makyajda Hayat Kurtaran 5 Kalem

30.09.2016 - 17:48 | Son Güncellenme:

Toplantıya 5 dakikanız var ama çok soluk görünüyorsunuz. Uykunuzu tam alamadığınız için gözlerinizin altı mor. Mevsim geçişleri yüzünden kaşlarınız şekilsiz duruyor. Dişleriniz ise yeterince beyaz görünmüyor. Ufak dokunuşlarla toplantıda kusursuz bir görünmek mümkün! Nasıl mı?

Makyajda Hayat Kurtaran 5 Kalem

Çok kısa sürede harikalar yaratan makyaj kalemlerimizle yapabileceklerimize gelin bir göz atalım.

Diş Kalemi
“Gülümsemek, bir kadının sahip olabileceği en güzel makyajdır” sözüne katılmayanımız yoktur. Ancak sararan dişler, gülümsememize gölge düşürebiliyor bazen. Çözümü mü? Tabii ki diş kalemi! Bu yöntemle saatler süren bembeyaz dişlere kavuşmak mümkün.

Signal Beyazlatıcı Kalem ile tanışmak için tıklayınız.

Göz Kalemi
Küçük gözleri olduğundan iri, iri gözleri ise etkili bakışlara kavuşturan göz kalemleri, şüphesiz ki en büyük kurtarıcımız. Farklı renk seçenekleriyle göz rengimizi ön plana çıkartabildiğimiz kalemlerimiz makyaj çantalarımızın en olmazlarından!

Makyajda Hayat Kurtaran 5 Kalem

Kaş Kalemi
Yüz ifademizi ve bakışlarımızı oldukça etkileyen kaşlarımızın görünümü çok önemli. Özellikle mevsim geçişlerinde seyrekleşen kaşlarımızın imdadına yetişen kaş kalemleri ile yüz ifademize uygun kaş şekline ulaşmamız an meselesi!

Makyajda Hayat Kurtaran 5 Kalem

Dudak Kalemi
Biz kadınların ortak hayallerinden biri de iri ve dolgun dudaklara sahip olmaktır. Neyse ki dudak kalemiyle bu etkiyi makyajla vermek mümkün! Rujumuzla aynı tonlarda uyguladığımız dudak kalemiyle hem istediğimiz görünümü elde edebiliyor hem de rujumuzun kalıcılığını arttırabiliyoruz.

Makyajda Hayat Kurtaran 5 Kalem


Kapatıcı Kalem
Biz kadınların en sevdiği makyaj hilelerinden biri de kapatıcı kalem! Ciltteki lekelerin kapatarak doğal bir görünüm ve ışıltı veren kapatıcı kalemler, özellikle makyaj yapmak istemediğimiz günlerde göz altı morluklarımızı kapatmada en büyük yardımcımız.

Makyajda Hayat Kurtaran 5 Kalem

Yazarlar