Editörün Seçtikleri Milenyum yıldızları

Milenyum yıldızları

19.03.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Milenyum yıldızları

Milenyum yıldızları


Hollywood, milenyuma hızlı giriyor. Birbirinden ünlü yıldızların oynayacağı müthiş filmlerin çoğu, 2001 yılı başında gösterime girecek..


       İnternetteki dünyaca ünlü sinema sitesi www.mrshowbiz.com, yeni binyılın ilk Hollywood projelerini bir bir açıkladı. Siteye göre Hollywood’da şu günlerde en çok, ünlü oyuncuların rol almak için yarıştığı dev yapım “Pearl Harbour" konuşuluyor.
       Walt Disney’in bu projesinde başrolü kapan Ben Affleck, İkinci Dünya Savaşı’nda en yakın arkadaşıyla aynı hemşireye aşık olan bir pilotu canlandıracak. Affleck’in rol arkadaşları James King ve Cuba Gooding Jr. olacak. Filmin çekimlerine ilkbaharda başlanacak.

Will Smith “Ali

       Son yılların gözde oyuncu ve şarkıcısı Will Smith de, efsanevi boksör Muhammed Ali’yi canlandıracak. Yönetmeninin Spike Lee olması beklenen film, 2001 yazında izleyiciyle buluşacak.
       Ünlü aktör John Travolta da, ‘Numbers’ isimli filmde, Lisa Kudrow ile komedi türüne dönecek.

Cruise’dan bilim - kurgu

       Bu filmde Travolta - Kudrow çiftine, Bill Pullman, Tim Roth ve Ed O’Neill eşlik edecek. ‘Numbers’, 14 Temmuz 2000’de gösterime girecek. Steven Spielberg ile Tom Cruise’u buluşturan bilim - kurgu türü ‘Minority Report’ da yaz aylarında gösterime sunulacak.
       Arnold Schwarzenegger ise ‘Altıncı Gün - Sixth Day’ adlı yeni bir projeyle, ilkbahar sonunda hayranlarının karşısına çıkacak.

Yazarlar