Editörün Seçtikleri Mudo Garaj'dan gece yarısı alış - veriş

Mudo Garaj'dan gece yarısı alış - veriş

26.12.1999 - 00:00 | Son Güncellenme:

Mudo Garaj'dan gece yarısı alış - veriş

Mudo Garajdan gece yarısı alış - veriş


Nezih Gürol İstanbul


       Pahalı gelen kaliteli giyim ve özel ev eşyalarını hep sezon sonundaki indirim günlerinden alırız, diyen İstanbullu'nun artık `Mudo Maslak Garaj Sale'i var.
       Muda Mağazaları'nın sahibi Mustafa Taviloğlu, geçen yıl 4 bin 500 metrekarelik bir alanda kurduğu "Maslak Garaj"ın yeni sezonunu iftar yemeğiyle önceki gün açtı.
       Mudo Maslak Garaj Sale'i kaliteli malların da ucuza satılabileceğini göstermek amacıyla daha büyüttüklerini kaydeden Taviloğlu, projesinin ise Amerikalılar'ın eski eşyalarını değerlendirmek için garajlarda satışa çıkartmalarını gördükten sonra gerçekleştirdiğini anlattı. Taviloğlu, "Burası hem bir mağaza, hem de modern bir antikacı. Alışverişe gelenler burada parasını değerinde kullanacak" dedi.

Fuardan ucuz...

       Muda Maslak Garaj, 20 bin ürün çeşidi, Mudo Collection, Naf Naf, Chevignon, Concept gibi markaların yanı sıra 60 seçkin yeni markayla ve yeni ilavelerle zenginleşti. Özellikle kitap reyonu ise fuardan bile ucuz.
       Zengin bir ürün seneğini bir arada bulunduran ve kısa bir süre için açılan Maslak Garaj'da müşterilerin rahatlığı için ise herşey düşünüldü. Parasız otopark, tekerlekli sepetler ve askılı çantalar hazırlandı. Maslak Garaj'da kasa önlerinde birikmelerin önlenmesi için 22 kasa ile hafta sonları saat 24.00'e, hafta içi 23.00'e kadar hizmet verilecek.


Yazarlar