Editörün Seçtikleri Murad ile yenilenme zamanı

Murad ile yenilenme zamanı

08.09.2016 - 18:02 | Son Güncellenme:

Murad AHA / BHA Exfoliating Cleanser cildinizdeki ölü hücreleri temizlerken, aydınlatmaya, canlandırmaya, sağlıklı ve parlak bir görünüm kazandırmaya yardımcı olur.

Murad ile yenilenme zamanı

Yaz aylarında özellikle güneşlendiğimizde cilt, zararlı güneş ışınlarından kendini korumak için kalınlaşır, hasarla beraber ölü hücre birikimi artar. Bu da cildin pürüzlü bir yapı almasına ve ölü hücre birikiminin ışığı farklı yansıtması sebebiyle de cildin mat gözükmesine sebep olur. Cildi bu durumdan kurtarmak için yapılması gereken düzenli olarak peeling yapmaktır. Haftalık olarak uygulayacağınız bir peeling, hem bu ölü hücre tabakasını ciltten uzaklaştırarak daha pürüzsüz ve aydınlık bir cilt sağlayacaktır, hem de kullandığınız kozmetiklerin (onarıcı veya nemlendiricilerinizin) cildinize çok daha etkili nüfuz etmesine yardımcı olacaktır. Bu amaç için kimyasal (meyve asitleri içeren) veya mekanik(ovucu partiküller içeren) bir peeling tercih edebilirsiniz.

Haberin Devamı

Murad AHA / BHA Exfoliating Cleanser hem kimyasal hem mekanik peeling yöntemini tek bir üründe birleştiren oldukça etkili bir üründür. Cildinizdeki ölü hücreleri temizlerken, aydınlatmaya, canlandırmaya, sağlıklı ve parlak bir görünüm kazandırmaya yardımcı olur. Tahriş etmeyen hassas formülü tüm ciltlerin kullanımına uygundur.

UYGULAMA ŞEKLİ: Cildinizi su ile ıslatıp, yüz ve boyun bölgenize hassas bir biçimde masaj yaparak, gerekli miktarda uygulayın. Ilık su ile yıkayıp ve kurulayın. Daha iyi sonuç alabilmek için haftada 2 veya 3 kez uygulayınız.

Murad AHA / BHA Exfoliating Cleanser Fiyatı : 158 TL,
Yetkili Eczanelerde

Yazarlar