Editörün SeçtikleriPadme Desings Memory koleksiyonu

Padme Desings Memory koleksiyonu

10.04.2018 - 10:24 | Son Güncellenme:

Lotusun içindeki mücevher mantrasından esinlenerek mücevher tasarımcısı İpek Selek Adıgüzel tarafından kurulan Padme Designs, altın ve değerli taşlardan oluşan özgün koleksiyonlarıyla büyük ilgi görüyor.

Padme Desings Memory koleksiyonu

Lotusun içindeki mücevher mantrasından esinlenerek mücevher tasarımcısı İpek Selek Adıgüzel tarafından kurulan Padme Designs, altın ve değerli taşlardan oluşan özgün koleksiyonlarıyla büyük ilgi görüyor. Hayata anlam katan, motivasyon ve mutluluk kaynağı düşüncelerin taşıyıcısı olarak gündelik yaşamda ‘hatırlatıcı‘ bir işlev de gören Padme Designs koleksiyonları arasında yer alan Memory, kullanıcısına güç ve mutluluk veren anılara vurgu yapıyor.

Haberin Devamı

Padme Designs‘ın altın ve değerli taşlardan oluşan özgün mücevher tasarımları, İpek Selek Adıgüzel‘in modern, yalın ve zarif çizgilerini yansıtıyor. Alışılagelmiş tasarımlardan farklı olarak Padme Designs koleksiyonlarının her birinin hayata anlam katan bir öyküsü bulunuyor. Koleksiyonlar arasında yer alan Memory‘nin de ilginç bir hikayesi var.

Mutlu anıları yaşatmak

Padme Designs Kurucusu İpek Selek Adıgüzel, Memory koleksiyonunun hikayesine ilişkin olarak, “İçinizi mutlulukla ısıtan bir anı düşünün. Sahip olduğunuz herşeye minnet duymanızı sağlayan bir an. Yüzünüzü gülümseten cinsten. İşte böyle bir an, zorlukları aşarken bize güç veren, mutlu anlarımızda ise mutluluğumuza mutluluk katan bir anıyı oluşturur. Sevildiğimizi hissettirir ve daha çok sevmeye teşvik eder. Her zaman mükemmel bir ‘daily reminder‘ olabilecek nitelikte bir anıdır. Bu koleksiyonun amacı kullanıcısına o anıyı hatırlatmak. Sembolik bir harf, rakam, figür ya da kelimeyi içeren bir günlük hatırlatıcı. Onu teninize yakın tutun, sımsıkı kucaklayın, kalbinizin derinliğinde saklayın. Her hatırladığınızda gözlerinizi ışıldatan o anı gibi“ diyor.

Haberin Devamı

Padme Designs‘ın doğallığı yansıtan asimetrik çizgilere sahip mücevherleri arasında yer alan Memory koleksiyonu 87 özel parçadan oluşuyor. Koleksiyonda birbirinden farklı çizgilere sahip çeşitli kolye, kolye ucu, küpe, bilezik, zincir ve kadife tasmalar bulunuyor.

Yazarlar