Aşkta, ilişkilerde kritik seçimler

Venüs Ay düğümleri ile temas ederken ilişkilerimizde farkındalık yaratan pek çok konu var.

Sevgili okurlar, bildiğiniz gibi bu dönemde ay düğümleri Koç-Terazi burçları arasında yer alıyor. Tutulmalar da bu burçlarda gerçekleşirken ilişkilerimiz, kurduğumuz dengeler daha hassas bir dönemden geçmekte. Ekim ayından bu yana karşılıklı konularda pek çok şey değişmiş olabilir. Bu dönemde ilişkilerimizde, başkalarından beklentilerimizde bizi zorlayan, bağlayan ve değiştirmek istediğimiz pek çok şey var. Hayatın akışı içerisinde biraz tek başına hareket etmek, sadece başkalarına bağlı kalmamak, cesaret göstermek gerekiyor. Ancak zorunlu olarak bağlayıcı olan pek çok konu var.

Haberin Devamı

Şimdi bugünlerde, özellikle 7 Şubat civarında aşk ve ilişkiler gezegeni Venüs, Ay düğümleri ile açı oluştururken, karşılıklı konularda önemli tercihler ve dersler söz konusu olabilir. Bu dönemde Oğlak burcunda ilerleyen Venüs ve Mars ilişkilerimize daha ciddi yaklaştığımızı ve bu alanda önemli kararlar verdiğimizi anlatıyor. Sorumluluk duygumuz, kimi zaman işimizle ilgili görevler ve ödevler nedeni ile dengeleri gözetmek durumundayız. Ancak ilişkilerimizi, aşk hayatımızı ilgilendiren seçimler ve muhasebeler özellikle bu dönemde bizi daha ciddi şekilde meşgul ediyor. Bu zaman diliminde isteklerimiz ve beklentilerimiz yönünde pek çok şeyi değiştirmek durumunda kalabilir ve beklenmedik durumlarla da karşılaşabiliriz.

Yükselen burcunuza göre de bakabilirsiniz?

Şubat’ın ilk haftasında gündemimize gelen bu astrolojik temayı yükselen burcunuza göre daha yakından farkedebilirsiniz. Eğer yükselen burcunuz Koç ise bu dönemde önemli işler ve sorumluluklar ilişkilerinizi de yakından etkiliyor olabilir. Aşkta daha gerçekçi seçimler yapmak durumundasınız. Boğa ise bu dönemde uzaklarla ilgili görüşmeler, yabancılarla ilgili konular öne çıkıyor. Bu konular iş ortamınızla da alakalı olabilir. Olaylara bakış açınızı gözden geçirebilirsiniz. İkizler ise bu dönemde önemli görüşmeler ve anlaşmalar finansal konuları yakından ilgilendiriyor olabilir. Miras, borç, alacak konularında riskli durumlara özen gösterebilirsiniz. Aşkta da dönüştürücü koşullar var. Yengeç ise bu dönemde evinizi, ailenizi ilgilendiren konularda daha duyarlı ve dengeleri değiştirmeye hassas olabilirsiniz. Eve yönelik bazı hoşnutsuzluklar olabilir. Aşkta daha gerçekçi olmak durumundasınız. Aslan ise bu dönemde çalışma ortamındaki koşullar, ilişkiler ve meşgul eden pek çok konu sizi daha dikkatli olmaya yöneltiyor. Olaylara bakış açınızı ve fikirlerinizi daha iyi anlatmak durumundasınız. İşteki ilişkilere daha dengeli yaklaşmalısınız. Başak ise bu dönemde aşkta ve sevdiklerinizle ilgili konularda daha iddialı, tutkulu ve girişken olabilirsiniz. Ancak bu durum harcamaları ya da para ile ilgili konuları da beraberinde getirmekte.

Haberin Devamı

Yükselen burcunuz Terazi ise bu dönemde şahsi konularda, önem verdiğiniz hedeflerde ilişkiler ve aşk önemli bir hassasiyet yaratıyor. Evde, ailenizle ilgili gelişmeler, anne-babanızla ilgili değişiklikler de sizi oldukça meşgul etmekte. Akrep ise bu dönemde yakın çevrenizde olup bitenler, görüşmeler ve iletişim konularında daha duyarlı olabilirsiniz. Zihninizi dengede tutmaya bakın. Kafanızdakileri yeniden toparlamak durumundasınız. Yay ise bugünlerde maddi konular, harcama dengenizle ilgili koşullar sizi daha fazla test etmekte. Gruplar ve arkadaşlar içinde pek çok şeyi gözden geçiriyor da olabilirsiniz. Para durumunuz ilişkilerinizi yakından ilgilendirebilir. Oğlak ise bu dönemde aşkta ve beraberliklerde sizi daha cesur, girişken ve mücadeleci kılan pek çok şey var. Evlilikte ve ortaklı konularda dikkat çekici değerlendirmeler ve yeni tercihler gündeme geliyor. Kadersel seçimler olabilir. Saka ise bu dönemde aşkta ve ilişkilerinizde kapalı kalan ya da sizi psikolojik açıdan zorlayan bazı durumlar söz konusu. Bu dönemde olaylara bakış açınızı, düşüncelerinizi yenilemeniz size yardımcı olabilir. Balık ise bu süreçte özellikle işle ilgili sorumluluklar, gruplar ya da arkadaşlıklar içinde daha seçici olmanız gerekebilir. Bu konular ortaklı işleri ya da finansal durumunuzu yakından etkiliyor olabilir. Kişisel yeteneklerinizi güçlendirmeye bakın.

Haberin Devamı