Beklentilerimize dikkat edelim

Aslan burcundaki dolunay bugünlerde yüksek beklenti ve isteklere işaret ediyor.

Sevgili okurlar, bugünlerde duygusal ihtiyaçlarımız, isteklerimiz yönünde güçlü istekler ve arzular dikkat çekiyor. 25 Ocak’ta Aslan burcunda gerçekleşen dolunay Jüpiter ve Plüton ile açı kurarken, güçlü olmak, kendine güvenmek ve büyük oynamak konusunda oldukça yüksek enerjiler ortaya koymakta. Bu dönemde başarılı olmak, dikkat çekmek ve daha fazla şey kazanmak konusunda oldukça istekli ama aynı zamanda abartılı olabiliriz. Dolunaylar değerlendirme dönemleridir. Bugünlerde hem kendimizden, hem de başkalarından isteklerimiz, beklentilerimiz oldukça yükselmiş olabilir. Kendimizi göstermek, dikkat çekmek konusunda daha hassas olabiliriz. Beğenilme isteği bizi yanlış değerlendirmelere götürmemeli.

Haberin Devamı

Böyle zamanlarda parasal kazanç ve büyüme yönünde çok yüksek istekler, arzular ve güçler ortaya koyabiliriz. Kişiliğimizi sergileme ve başarılı olmak konusunda oldukça abartılı olabiliriz. Diğer yandan bu dolunay sırasında Başak burcunun yükseldiğini görüyoruz. Ay ve Güneş de uğraştırıcı ve yorucu sayılan 6.-12. evlere düşmekte. Kısaca önümüzdeki iki hafta boyunca zaman alan uğraşlar, düzen, organizasyon ve sağlıkla ilgili konularda daha fazla ilgilenmek ve didinmek durumunda kalabiliriz. Şans noktasının Satürn ile birleşiyor olması bu dönemde çalışanlar, emek sarfedenler, fedakarlık yapanlar ve hizmet edenlerle ilgili konuların çok daha fazla gündemimizde olduğunu gösteriyor. Enerjimizi ve hırsımızı işe yönelik konulara odaklamak ve gereksiz gurur ve kişilik çatışmalarından uzak durmak yararlı olacak. Yine bu dönemde iş ve sorumluluklar alanında hızlı davranabilir, hedefler ve kurallarla ilgili ciddiyet isteyen konulara özellikle zaman ayırabiliriz.

Yükselen burcunuza göre bu dönemde neler var?

Eğer yükselen burcunuz Koç ise bu dönemde işte hedefler ve mücadele gerektiren konular öne çıkıyor. Hırslısınız. Kişisel alanda kendinizi göstermek çabası içindesiniz. Ancak çalışma koşulları, mesleki konuları iyi yönetmelisiniz. Boğa ise bugünlerde düşüncelerinizi, inançlarınızı ortaya koyma, yeni ve yabancı kişilerle bir araya gelme isteği dikkat çekmekte. Eve, toprağa ve ailenize yönelik bir konuda karar verebilirsiniz. Yaratıcılığınızı, kendinizi sahneye koyma fırsatı bulabilirsiniz. İkizler ise bu dönemde sizi meşgul eden bazı endişeler, korkular ya da ortaklı konularda bağlayan sorumluluklar olabilir. Dolunayda yakın çevrenizdekiler ve kafaca sizi meşgul eden işler konusunda bir değerlendirme yapabilirsiniz. Evinizi, yakınları ve ailenizi ilgilendiren işlerle de yakından ilgilisiniz. Yengeç ise bu dönemde para durumunuz, kaynaklarınız ve birikimlerinizle ilgili bir değerlendirme yapacaksınız. Karşılıklı konularda daha akılcı, stratejik ve profesyonel olmaya özen göstermelisiniz. Yakın çevrenizde, düşüncelerinizde fazlası ile meşgul olduğunuz bir dönemdesiniz. Aslan ise bu dönemde kişisel alanda önemli sonuçlar, anlaşmalar ve kişisel istekler önem kazanıyor. Bu dönemde çalışma ortamında ya da sağlıkla ilgili konularda daha fazla uğraş var. Parasal konular, çalışma hayatınız ve iş konularında daha çok meşgul olabilirsiniz. Başak ise bugünlerde çözüm bekleyen ve daha sabırlı olmayı gerektiren durumlar dikkat çekebilir. Kendinizi ortaya koymak, sevdiklerinizle, çocuklarla ilgilenmek ve yaratıcı alanda hırs yapabilirsiniz. Olayları yönetmeniz, yeni adımlar atmanız zor olmayacak.

Haberin Devamı

Eğer yükselen burcunuz Terazi ise bu dönemde istek ve umutlarınız yönünde belirli sonuçlar ve değerlendirmeler gündeme geliyor. Ev, aile ve yerleşim konularında oldukça meşgul olabilirsiniz. Kimi zaman sizi bağlayan, psikolojik açıdan hassas kılan konularla da karşılaşabilirsiniz. Akrep ise bu dönemde işiniz ve toplum önündeki başarınız konusunda önemli değerlendirmeler içinde olabilirsiniz. Bugünlerde düşüncelerinizde daha organize, hızlı ve sorumlu bir tavır içinde olabilirsiniz. Bu arada gruplar ve sosyal konularla ilgili işler de dikkat çekiyor olabilir. Yay ise bugünlerde uzaklarla, eğitimle ilgili konularda sonuçlar, medya ya da fikirlerinizi yayma konusunda bazı değerlendirmeler gündeme geliyor. Para durumunuz, kaynaklarınız ve birikimleriniz konusunda oldukça gayretlisiniz. Yeni kişiler ve uzaklarla ilgili adımlar dikkat çekiyor. Oğlak ise bu dönemde ortaklı bir iş, yatırım ya da borç alacak işlerinde değerlendirmeler ve sonuçlar içinde olabilirsiniz. Şahsi konularda oldukça becerikli davranabilir ve cesaret gösterebilirsiniz. Yaratıcılığınızı gösterebileceğiniz günlerdesiniz. Saka ise bugünlerde kişisel değerlendirmeler, karşılıklı konular ve sonuçlar büyük bir önem taşıyor. Bu dönemde sonuçlarını tam olarak göremediğiniz ya da sizi zihinsel açıdan test eden, dönüştürücü olmayı gerektiren günlerden geçiyorsunuz. Balık ise bu dönemde çalışma ortamınızda, işinizle ilgili önemli sonuçlar ve değerlendirmeler söz konusu. Bir iş ya da proje tamamlanıyor da olabilir. Gelecek yönünde planlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Bu dönemde karşılıklı konular da sizi bağlamakta, ilişkilere odaklanıyor olabilirsiniz.

Haberin Devamı