Dolunaya hazırlanalım

Bizi harekete, karar almaya yönelten hızlı gelişmeler içindeyiz

Sevgili okurlar, ilginç zamanlardan, bizi dürtükleyen, harekete geçiren günlerden geçiyoruz. Mücadele ve savaş gezegeni Mars’ın Terazi burcundan geçtiği bu dönemde, her şey daha kışkırtıcı, bizi huzursuz edici ve tartışmaya açık olabilir. Üstelik 20 Ekim’de Koç burcunda gerçekleşecek olan dolunay sözünü ettiğimiz kışkırtıcı koşulları çok daha fazla gün yüzüne çıkartmakta. Dolunaylarda sonuçlar alır ve bu sonuçlara göre bir muhasebeye, değerlendirmeye gideriz. Dolunayda güçlü bir kutuplaşma vardır ve bu gerilim sıklıkla ilişkiler üzerinden boşalır. Bu dönemde başkalarından ne istiyoruz ve kendimiz hangi konuda bir değerlendirme yapmak durumundayız? Cesaret ve mücadele gerektiren, hatta üzerimizde manipülasyon yaratan koşulları nasıl daha bilinçli yönetebiliriz?

Haberin Devamı

Bu dolunay enerjisi altında, tek başına karar verme ve öne çıkma konusunda test edileceğiz. Üstümüzde ağır baskılar da olsa, bu güçlü enerjiyi mutlaka uygun şekilde kullanmak durumundayız. Eğer koşullar karar vermemizi ve öne çıkmamızı gerekli kılıyor ise, bu noktada çekince göstermeyeceğiz. Bu dönemde Merkür’ün de düzgün harekete dönmüş olması, yeni bir hareket planı çizebileceğimizi göstermekte.

Ankara’ya göre çıkarılan dolunay haritasında Ay hemen yükselen burcun üzerinde olduğu için, halkı ilgilendiren hassasiyetler, bazı olaylar dikkat çekici olabilir. Ay’ın Mars ve Plüton’dan zarar görmüş olması, kimi zaman şiddet içerebilecek, halka zarar verebilecek olaylara da işaret edebilir.

Yükselen burcunuza göre bu dönem

20 Ekim’den 5 Kasım’daki elektrikli yeniaya kadar sürecek olan bu dönemde, yükselen burcunuz Koç ise, yeni kişisel kararlar, ilişkiler, karşılıklı konular, davalar ve çatışmalar söz konusu olabilir. Aynı zamanda şahsi alanda önemli adımlar atabileceğiniz bir dönemdesiniz. Fiziksel risk taşıyan koşullara dikkat etmelisiniz. Boğa ise bu dönemde tam olarak kontrolünüzde olmayan gelişmeler, kimi zaman riskli durumlar, gizli düşmanlıklar ya da sizi bir ölçüde izole eden durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bu dönemde sağlık, düzen ve iş ortamınızdaki gelişmelere de dikkat edebilirsiniz. İkizler ise bugünlerde yeni projeler, istekler ve ümitler dikkat çekmekte. Gelecek yönünde daha istekli davranabilirsiniz. Gruplar ve arkadaşlıklar içinde sizi duygusal açıdan hassas kılan koşullara da dikkat etmelisiniz. Yengeç ise bu dönemde işinizde, mesleki alanda ve toplum önünde dikkat çekebileceğiniz konularda oldukça etkin olabilirsiniz. Başarılı olmak yönünde daha fazla motive olabilirsiniz. Ancak sizi manipüle eden durumların da farkında olmalısınız. Aslan ise bugünlerde medyada, fikirler ve inançlar alanında daha tartışmacı ve mücadeleci davranabilirsiniz. Uzaklar, yabancılarla ilgili gelişmeler, akademik konular nedeni ile cesaretinizi göstermek durumundasınız. Başak ise bu dönemde riskli durumlar içinde, korkularını daha iyi yönetmek ve karar vermek durumundalar. Kimi zaman korku ya da endişe yaratabilecek koşullarla karşılaşabilirsiniz. Ancak kararsız kalmayacaksınız.

Haberin Devamı

Yükselen burcunuz Terazi ise bu dönemde kritik kararlar, değerlendirmeler özellikle evlilikte, karşılıklı konularda dikkat çekmekte. Bazı karşıtlıklar ya da düşmanlıklar söz konusu olabilir. Açık düşmanlıklara dikkat etmek ve daha sakin düşünmek gereği var. Akrep ise bu dönemde sağlık, sizi yoran ya da zayıf düşüren durumlar, hastalıklar gündeme gelebilir. Enerjinizi iyi korumalı, kazalara ya da çalışma ortamındaki değişikliklere dikkat etmelisiniz. Yay ise bu dönemde aşkta, sevdiklerinizi ilgilendiren konularda, spekülatif yatırımlarda önemli sonuçlar ve değerlendirmeler içinde olabilirsiniz. Çocuklarla ilgili konular da belirli değerlendirmeler, sonuçlar getirebilir. Oğlak ise bu dönemde gerek evinizi, toprakla, gayrimenkulle ilgili konuları, gerekse mesleki sorumlulukları ilgilendiren muhasebeler ve sonuçlar gündeme geliyor. Yer değiştirmek, bir şeylerin sona ermesi ve yeniden başlaması söz konusu olabilir. Önemli kararlar var. Saka ise bu dönemde düşüncelerinizde, yakın çevrenizde hızlı değişiklikler ve çevresel faktörler dikkat çekmekte. Zihinsel açıdan son derece aktifsiniz. Görüşmelerinizde, fikirlerinizde daha yapıcı bir yön izlemelisiniz. Kardeşlerle, görüşmelerle ilgili gelişmeler dikkat çekiyor. Balık ise bu dönemde para durumunuzu ve iş hayatınızı ilgilendiren alanlarda kararlar var. Paranızı ve birikimlerinizi kullanmak yönünde belirli bir tercihle karşı karşıyasınız. Miras, paylaşım konuları da bir sonuca ulaşabilir.

Haberin Devamı