Mars Akrep burcuna ilerliyor

Savaş ve mücadele gezegeni Mars’ın bu yeni transiti kararlılık gerektiren bir dönüşüm sağlayacak

Sevgili okurlar, bugün Mars zararlı olduğu Terazi burcunu terk ederek, yöneticisi olduğu Akrep burcuna ilerlemekte. Mars bu burçla gece ilişkisi içindedir ve potansiyelini güçlü şekilde ortaya koyacaktır. Bu dönemde, 13 Aralık’a kadar Mars’ın getirdiği kararlılığı, mücadeleyi, ikna etme gücünü ve derinliğini daha dikkat çekici şekilde deneyimleyebiliriz. Mars sayesinde isteklerimizi elde etmek, hayatımızda bir dönüşüm sağlamak, zorlukları aşmak daha kolay olacak. Bu enerjiyi doğru şekilde kullandığımızda olayları soğukkanlılıkla kontrol edebilir, enerjimizi konsantre edebiliriz. Etki altında kalmak yerine, yönlendirici olmak daha kolay olacak.

Haberin Devamı

Ancak dikkatli olmamız gereken bazı tarihler de var. 9-12 Kasım civarında isteklerimiz yönünde bazı engeller, sınırlamalar söz konusu olabilir. Bu tarihlerde daha esnek olmalı ve kurallara da dikkat etmek durumundayız. 17 Kasım civarında ise ani olaylar, gerginlikler, özellikle de kaza ve tartışma çıkarabilecek eğilimler dikkat çekmekte. 29 Kasım civarında hayallerimizi gerçekleştirme yönünde daha etkin olabiliriz. Bu tarihlerde sezgilerimizden de yararlanarak adım atabiliriz. 8 Aralık civarında, yüksek bir enerji söz konusu, belki de abartılı durumlar içinde olabiliriz. Hedefe daha çok odaklanmaya bakmalı, israftan kaçınmalıyız.

Yükselen burcunuza göre

Mars’ın bu transiti yükselen burcunuza göre farklı alanlarda ortaya çıkacaktır. Eğer yükseleniniz Koç ise bu dönemde ortaklı parasal işlere, finansal konulara, miras, borç gibi durumlara karşı daha fazla mücadele verebilirsiniz. Kimi zaman risk içeren durumlarla da karşılaşabilirsiniz. Boğa ise bu dönemde evliliğinize ve tüm ortaklaşa konulara daha özenli yaklaşmanız gerekmekte. Eğer bazı anlaşmazlıklar var ise bu durum daha çok şiddetlenebilir. Bu dönemde iş hayatında ilişkilerinizi daha iyi yöneterek ilerleyebilirsiniz. İkizler ise bu dönemde başta sağlık olmak üzere, düzen ve organizasyon gerektiren koşullar, çalışma ortamında yoğunlaşma ve mücadele ortaya çıkabilir. Enerjinizi daha iyi koruyarak, sizi zayıf düşüren şeylere karşı mücadele ederek ilerleyebilirsiniz. Yengeç ise bu dönemde kararlığınız artmakta. Kendinizi sahneye koymak istiyorsunuz. Kimi zaman aşk hayatına kıskançlıklar ya da çocuklarınızla ilgili işler daha çok meşgul edebilir. Aslan ise bu dönemde mesleki alanda, kariyer konularında bazı beklemeler ya da bitişler gündeme gelebilir. Toprak, aile ya da babadan kaynaklanan durumlarla, evle daha çok ilgilemek durumunda kalabilirsiniz. Başak ise bu dönemde yakın çevrenize, kardeşlerle ilgili konulara daha fazla odaklanma yaşayabilirsiniz. Görüşmeler, konuşmalar, zihinsel tasarımlar ve eğitim alanına da bir yoğunlaşma söz konusu olabilir.

Haberin Devamı

Yükselen burcunuz Terazi ise bu dönemde iş ve para konularına daha fazla zaman ve emek harcamak gerekebilir. Harcamalarda artışlar olabilir, ancak iş hayatında daha kararlı olmak ve ortaklı işlere girişmek de mümkün. Akrep ise bu dönemde önemli girişimler, başlangıçlar ve yenilikler söz konusu. Şahsi alanda daha fazla ilerleme ve ikna etme gücüne sahipsiniz. Kendi kendinize yeterli davranabilirsiniz. Yay ise bu dönemde biraz daha dikkatli ve uyanık olmalısınız. Kimi zaman gizli nedenler, gizli düşmanlıklar nedeni ile sıkıntılar gündeme gelebilir. Gereksiz risklere girmemelisiniz. Oğlak ise bu dönemde iş hayatında ve hedeflerinizde daha etkin ve mücadeleci olabilirsiniz. Dönüşüm içeren konular, gruplar içinde güç elde etmek ve öne çıkmak zor olmayacak. Saka ise iş hayatına ve mesleki konulara güçlü bir vurgu oluşmakta. Bu dönemde öne çıkmak, üstlerinizle ilgili konulara yönelmek ve kararlılık göstermek zor değil. Ancak işte rekabet de artabilir. Balık ise bu dönemde inanç ve fikirlerinizi yayma konusunda daha azimli ve mücadeleci olabilirsiniz. Bu transit yabancılarla ilgili konulara, eğitsel ya da akademik uğraşlara, uzak yolculuklara bir vurgu ve konsantrasyon getiriyor olacak.

Haberin Devamı