Sarsıcı bir yeniay

Biraz sert, biraz yenileyici ve uyandırıcı gelişmeler içindeyiz.

Sevgili okurlar, bugün Saka burcunda yeniay meydana geldi. İçinde bulunduğumuz günlerde yenileyici, uyandırıcı ve sarsıcı konular gündeme geliyor olabilir. Bu burç reform gerektiren konuları, kimi zamanda daha radikal ve yıkıcı olabilecek temaları anlatır. Yeniay’da güçlü bir Uranüs içeriği görüyoruz. Astroloji’de Uranüs beklenmedik durumları, başkaldırıyı, bireyselliği ve özgünlüğü temsil eder. Yeniay ile sert bir açı yapan ve aynı zamanda yükselen burcun tam karşısında duran Uranüs, bu dönemde bizi daha tepkisel kılan, gerginleştiren ve aynı zamanda değişime zorlayan ani gelişmeleri açıklıyor. Yeniay haritasında Akrep burcunun yükseldiğini görmekteyiz. Akrep de gücü, mücadeleyi, değişim ve yenilenme içeren koşullarla ilişkilidir, dolayısı ile bu dönemde bazı korkular, şiddet içeren yıkıcı olaylar daha belirgin hale geliyor olabilir.

Haberin Devamı

Bu yeniay bize kalıplaşmış ve bizi kısıtlayan durumlardan ani bir şekilde kopma imkanı vermekte ancak bu sertlik çoğu zaman yıpratıcı durumlara, yüksek bir gerginliğe de yol açabilir. Bu yeniayda ilişkilerimize yönelik konular da önemli. Yeniay Terazi dekanında gerçekleşmekte. Diplomasi ve denge gerektiren konularda şaşırtıcı durumlar, beklenmedik gelişmeler mümkün. Ülkemizin komşuları ve yakın çevresinde gerçekleşen olaylarla çok daha fazla ilgileneceği görülmekte.

Özetle, kişisel alanda bu dönemde istikrarsızlık, ani değişiklikler ve bizi uyandıran ama aynı zamanda mücadele gerektiren koşullar içinde olacağız. Aşağıda yükselen burcunuza göre dikkat çeken belirli temaları bulabilirsiniz.

Yükselen burcunuza göre bu dönem

Eğer yükselen burcunuz Koç ise bugünlerde gelecek planlarınızda hızlı değişiklikler, özellikle para, istikrar ve güven konusunda huzursuzluk ya da yenilenme içinde olabilirsiniz. Korku ve endişelerinizi doğru şekilde yönetmeye ve yenilenmeye açık olmalısınız. Boğa ise bu dönemde işinizde, toplum önünde ve ünvanınızla ilgili konularda beklenmedik durumlar, yenilikler dikkat çekiyor. Ancak bu dönemde size muhalefet eden ya da karşıtlık oluşturan durumlara karşı daha dikkatli ve sakin olmaya çalışmalısınız. İkizler ise bugünlerde olaylara bakış açınız, görüşleriniz, eğitim ve yabancılarla ilgili konularda karışıklık yaşayabilirsiniz. İş ortamınız, sağlık ve günlük düzeninizi ilgilendiren konularla daha fazla uğraşabilirsiniz. Yengeç ise bugünlerde finansal işler, kimi zaman endişe ya da korku üreten anilikler gündeme gelebilir. Bu dönemde kendinizi, duygularınızı ortaya koymak yönünde çok daha tutkulu davranabilirsiniz. Aslan ise ilişkilere, evlilik ve karşılıklı konulara özen göstermek durumundasınız. Evinizi, ailenizi, anne-babanızı ilgilendiren konularla, toprakla daha fala ilgilenebilirsiniz. Başak bu dönemde çalışma ortamınızda yenilikler, ani değişiklikler, düzen ve sağlık konularında uyanışlar var. Yakın çevrenizle, kardeşlerle daha fazla uğraşabilir ve ziyaretler, görüşmeler içinde olabilirsiniz.

Haberin Devamı

Eğer Terazi ise bugünlerde yaratıcı alanda, sevdiklerinizle, aşk hayatınızda kendinizi ortaya koyabileceği fırsatlar ve ani durumlar var. Harcamalara ve parasal durumunuza daha akılcı yaklaşmaya bakın. Akrep ise bu dönemde evde, ailede ve yerleşiminizle ilgili konularda kopmalar, değişiklikler gündeme gelebilir. Kişisel alanda önemli kararlar almaya çok açıksınız. Bitişler ve yeni başlangıçlar var. Yay ise bugünlerde görüşmeler, evraklar ve yakın çevrenizdeki hareketlilik sizi kafaca oldukça meşgul edebilir. Ancak bazı gizli durumlar ya da tam olarak önünüzü göremediğiniz koşullar nedeni ile huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Oğlak ise bugünlerde işte ve kazançlarınızda ani durumlar, yenilikler ve daha fazla şey

Haberin Devamı

yapma ihtiyacı dikkat çekmekte. Bu dönemde gelecekle ilgili hedeflerinizi yenileyebilir ve gruplar, arkadaşlar içinde daha aktif davranabilirsiniz. Saka ise bu dönemde şahsi alanda yeni adımlar, başlangıçlar ve sizi hızlandıran koşullar, değişiklikler dikkat çekiyor. İş hayatınız, hedefleriniz ve sorumluklar açısından dikkat çekici günlerdesiniz. Balık ise bu dönemde önünüzü tam kestiremediğiniz durumlar, belirsizlikler ya da bir hazırlık döneminde olabilirsiniz. Yine de bu dönemde yeni insanlar, yabancılar ya da eğitimle ilgili konularda daha hevesli olabilirsiniz.