Terazi’de dolunay hangi konulara dikkat çekiyor?

Dolunay ilişkilerimize daha tutkulu, kimi zaman gözü kapalı riskler getiriyor

Sevgili okurlar, 16 Nisan'da Terazi burcunda bir dolunay gerçekleşiyor. Bugünlerde dikkat çekici sonuçlar, değerlendirmeler ve muhasebeler dikkat çekmekte. Özellikle ilişkilerimizde, başkalarından beklentilerimizde bir karara varmak zorunluluğu hissedebiliriz. Vereceğimiz kararlar, değerlendirmeler üzerimizde önemli bir baskı da oluşturuyor olabilir. Üstümüzde daha fazla sorumluluk hissediyor olabiliriz. Karşılıklı konularda hassasiyetler artarken, değer verdiğimiz, idealize ettiğimiz konularda daha çok düşünmek isteyeceğiz. Bu dönemde, Balık burcunda bir stelyum dikkat çekmekte. Artık Mars Balık burcuna ilerledi. Bizi duygusal açıdan harekete geçiren, hatta kimi zaman mantıksız ya da gözü kapalı şekilde hareket ettiren dalgalanmalar içinde olabiliriz.

Haberin Devamı

Hayal gücümüz, fedakarlık isteği ve aşkta ya da yaratıcı alanda oldukça tutkulu, kendimizi kaptırabileceğimiz duygusal bir atmosfer içinden geçiyoruz. Bu temalar sanatsal konuları, yaratıcılığımızı olumlu yönde tetikliyor ve bizi akışta kalmaya yöneltiyor. Diğer yandan aşkta ve sevdiklerimiz ile ilgili konularda körce davranabilir ve bazı akılsız ya da kontrolsüz şeyler de yapabiliriz. Dolunay haritasında ışıkların düşen evlerde kalması, özellikle 12. evdeki Ay önümüzdeki iki haftalık süre içinde bazı kontrol dışı, test edici koşulları da simgelemekte. Dolunay haritasında Akrep burcunun yükseliyor olması ve güney ay düğümünün yükselen burçla birleşiyor olması bu dönemde bizi ruhsal konulara, kimi zaman krizlere ve yeteri kadar gerçekçi davranmamaya yöneltebilir. Bu dönemde harcamalarımızda, güven ve istikrar aradığımız konularda yeteri kadar mantıklı olamayabiliriz. Mars Balık’ta özellikle sezgiler ile, duygusal nedenlerle harekete geçmeyi ve pek düşünmeden risk almayı anlattığı için, gerçekçi olunması gereken alanlarda, ilişkilere sınır koymakta zorlanabiliriz.

Yükselen burcunuza göre dolunay hangi konulara işaret ediyor?

Astrolojik haritanızda Terazi burcunun olduğu evin (tüm burç olarak bakınız) konularında hassasiyetler, muhasebeler ve önemli sonuçlar gündeme gelmekte. Yükselen burcunuz Koç ise bu dönemde evlilikte, karşılıklı konularda, kimi zaman karşıtlık içeren konularda hassasiyetler var. Ortaklı bir konu, finansal bir durum, ayrıca gizli durumlar, aşk hayatınızı ilgilendiren olaylar özellikle dikkat çekebilir. Boğa ise bu dönemde çalışma ortamınızdaki koşullar ve ilişkiler, sağlık, düzen ve sizi uğraştıran konularda bazı sonuçlar elde edebilirsiniz. Tek başına hareket pek kolay değil ve kimi zaman karşıtlıklar, güvensizlikler yaşanabilir. Gruplar, arkadaşlıklar içinde daha dengeli ve akılcı olmaya bakmalısınız. İkizler ise bugünlerde aşkta, sevdiklerinizi ilgilendiren konularda, çocuklarla ilgili durumlarda belirli hassasiyetler gündeme gelebilir. Ayrıca zaman ve enerjinizi alan koşullar, hizmet ve uğraş gerektiren, kimi zaman sağlık durumunuzu ilgilendirebilecek durumlar dikkat çekebilir. İş hayatında duyguları daha çok ortaya koyabilirsiniz. Yengeç ise bugünlerde evde, ailevi alandaki ilişkilerde, ya da toprağa, gayrimenkule ilişkin girişimler içinde önemli sonuçlar, muhasebeler gündeme gelebilir. Aşk hayatınız, keyif veren konular ya da bazı harcamalara da vurgu var. Uzaklar, yabancılar ya da yolculukları ilgilendiren konulara da enerji harcayabilirsiniz. Aslan ise bu dönemde görüşmeler, ziyaretler, yakın çevrenizdekiler ve kardeşleri de içine alabilecek sonuçlar, değerlendirmeler gündeme gelebilir. İçinde evin, ailenizin olduğu konularla daha çok ilgilenebilirsiniz. Ortaklı bir konuya, paylaşım konularına özen göstermelisiniz. Başak ise bu dönemde para durumunuz, birikimleriniz ve harcamalar açısından bazı sonuçlar dikkat çekiyor. Görüşmeler, ortaklı konular, sizi zihinsel açıdan meşgul eden koşullar içinde olabilirsiniz. Karşılıklı konular, ilişkiler de tetikleniyor.

Haberin Devamı

Yükselen burcunuz Terazi ise bu dönemde şahsi alanda, eve, ailenize yönelik alanda ya da sağlığınızı da ilgilendirebilecek bir konuda sonuçlar ve muhasebeler içinde olabilirsiniz. Kişisel adımlar önem taşımakta. Kaynaklarınız, para durumunuz yönünde adımlar mümkün. Bu konular iş hayatınız ve enerjinizi alan bazı işler açısından önemli olabilir. Akrep ise bu dönemde kontrol edilmesi zor olabilen durumlar, gizli ilişkiler ya da durumları ortaya çıkaran bazı sonuçlar gündeme gelebilir. Kişisel alanda yeni istekler ve arzular içinde olabilirsiniz. Bu enerjinizi sevdiklerinize, keyifli konulara ya da çocuklarla ilgili konulara ayırabilirsiniz. Yay ise bugünlerde gelecek beklenti ve ümitleriniz, gruplar ve arkadaşlıklar için önemli sonuçlar var. Ancak bazı gizli durumlar, elde olmayan nedenler şanssızlıklara ve kayıplara yol açabilir. Bu açıdan ailevi konularla da ilgilenmeniz gerekebilir. Oğlak ise bu dönemde iş hayatınız, ortaklıklar ve statünüz açısından hassasiyetler, bazı sonuçlar dikkat çekiyor. Hedeflerinize ilerleme yönünde oldukça kararlı davranabilirsiniz. Bu yönde görüşmeler, ziyaretler ve yolculuklar da dikkat çekici olabilir. Saka ise bugünlerde uzaklarla ilgili görüşmeler, yabancılar, yolculuklar açısından bazı değerlendirmeler, kararlar içinde olabilirsiniz. Mesleki alanda daha fazla kararlılık gösterebilirsiniz. Bu durum özellikle gelirlerinizi ve harcamalarınızı da harekete geçirebilir. Balık ise bu dönemde ortaklı işler, miras, borçlar ya da finansal konular açısından önemli bir sonuç ve değerlendirme yapma gereği doğuyor. Bu dönemde uzakları, yabancıları ya da eğitimi ilgilendiren bir konu da sizi harekete geçirerek, yeni adımlar atmanıza yol açıyor olabilir.

Haberin Devamı