Yay burcunda dolunay neler getiriyor?

14 Haziran’daki dolunay bize olayları nasıl yorumladığımızı sorgulatıyor

Sevgili okurlar, dolunaylar değerlendirme ve sorgulama zamanlarıdır. Bu dönemde Merkür yeniden İkizler burcuna ilerleyerek bilgi ve iletişim alanında, görüşmelerimizde yeni bir hareketlenmeye işaret ediyor. İkizler-Yay ekseninde bilgi ve yorumların, düşüncelerimizin, bakış açımızın, sosyal görüşlerimizin, inançlarımızın daha dikkat çekici olduğu konular vardır. Bu dönemde görüşmelerimizde, yakın çevremizde, iletişimimizde büyük bir hareketlilik ve ilham alabileceğimiz imkanlar olacak. Ancak dolunayın Neptün ile olan açısı bu dönemde yine de daha uyanık ve gerçekçi olma gereğini de hatırlatmakta. Bazı düşüncelerimiz, inançlarımız, bakış açımız yüzünden karmaşa yaşayabilir ya da bazı aldatıcı ya da ihmallerin olabileceği durumlar yaşayabiliriz.

Haberin Devamı

Dolunay haritasında Terazi burcunun yükseldiğini görüyoruz. Haziran’ın ikinci yarısında ilişkilerimize, denge arayışına ve ortaklı konulara özel bir vurgu var. Güven duygusu yaratmak ve ilişkilerimizi daha canlı kılmak elimizde. Yeni ya da yabancı kişiler de motive edici olabilir. Bu dönemde karşılıklı konularda bazı tartışmalar ya da çekişmeler olsa da esnek davranabiliriz. Mars’ın durumu özellikle İstanbul’da yaşayanlar açısından daha stresli, kaza yaratan koşullara işaret ediyor.

Yükselen burcunuza göre Haziran’ın ikinci yarısı

Yükselen burcunuz Koç ise bu dönemde yeni çevreler, uzaklar ve yabancılarla ilgili konular, hareket ve yolculuklar dikkat çekebilir. Öğrenmeye ve ilham almaya açıksınız. Ayrıca ilişkilerinize, ortaklı parasal konulara daha fazla odaklanabilirsiniz. Boğa ise bugünlerde borç ve alacaklar, yatırımlar ve finansal işler daha çok dikkatinizi çekiyor olabilir. Ancak bir yandan da uğraştırıcı durumlar, çalışma ortamınıza yönelik işler, bazı krizler, endişeler gündeme gelebilir. İkizler ise bu dönemde evlilik ve ilişkiler alanında, karşılıklı konularda, görüşmelerde oldukça hareketli ama biraz dağınık da olabilirsiniz. Yine de aşkta, mutluluk veren konularda, yaratıcı alanda oldukça olumlu koşullar var. Yengeç ise bu dönemde daha iyi organize olmak, düzen, sağlık konularına, iş hayatına ait değişikliklere özen göstermek gerekebilir. Zaman alan uğraşlar içinde olabilirsiniz. Ev, aile ve yerleşim konuları da daha çok gündeme gelebilir. Aslan ise bu dönemde aşk hayatınız, yaratıcı konular ve aynı zamanda spekülatif olabilecek kararlara biraz daha gerçekçi yaklaşmaya bakın. Oldukça dışadönük olabilirsiniz. Yakın çevrenizdekiler, kardeşler ya da görüşmelerle ilgili konular da size hız katabilir. Başak ise bu dönemde ev, yerleşim, toprak ve ailevi konularda bazı hassasiyetler olabilir. Yer değişiklikleri de mümkün. Para durumunuz ve kazançlarınız üzerinde daha çok durabilirsiniz.

Haberin Devamı

Terazi yükselenler için bu dönemde iletişim, hareket, görüşmeler ve ziyaretler açısından oldukça canlı günler var. Şahsi adımlar atmakta şanslısınız. Ortaklı imkanlar, başkalarının kaynaklarından yararlanma fırsatları da elde edebilirsiniz. Akrep ise bu dönemde maddi alanda, harcamalar ve spekülatif konularda daha dikkatli olmalısınız. Kazançlar olabileceği gibi, kimi zaman ortaklı bir konu ya da ilişkiler yüzünden bazı kontrol dışı ya da gizli durumlar söz konusu olabilir. Yay ise bu dönemde kişisel istekler, yeni başlangıçlar ve kişiliğinizi, ailenizi ilgilendirebilecek durumlar, duygusal değerlendirmeler öne çıkıyor. İlişkilerinizde muhasebe içinde olabilirsiniz, sosyal konulara, arkadaşlıklara da zaman ayırabilirsiniz. Oğlak ise bugünlerde tam olarak bilemediğiniz ya da kontrol etmekte zorlandığınız koşullarla karşılaşabilirsiniz. Gereksiz risklere girmemek en iyisi. Aynı zamanda işinizi, sorumluluklarınızı içine alabilecek konular da var. Saka ise bu dönemde gruplar, sosyal alanda daha fazla değerlendirme söz konusu. Gelecek ümit ve beklentilerinizi daha gerçekçi şekilde ele alın. Yine de bu dönemde uzaklar, yolculuklar ve hayata bakış açınızı etkileyen deneyimler içindesiniz. Balık ise bugünlerde mesleğiniz ve statünüzü ilgilendiren hassasiyetler, etki altında kalma ve sınırlarınızı gözden geçirmek önemli sayılır. Kimi zaman ortaklı bir iş ya da miras gibi paylaşım içeren olaylar da dikkat çekebilir.

Haberin Devamı