Yengeç’te dolunay nelere işaret ediyor?

Bu dönemde anlaşmalarda yanıltıcı koşullar olabilir.

Sevgili okurlar, 27 Aralık’ta yılın son dolunayı gerçekleşiyor. Yengeç burcundaki dolunay yıl sonunda duygusal bir muhasebe, önemli sonuçlar ve değerlendirmeler yapmak üzere olduğumuzu anlatıyor. Dolunaylar bir ayna görevi görürler ve pek çok şeyi farketmenin yollarını açarlar. Böyle zamanlarda daha derin bir anlayış içinde olabiliriz. Yengeç burcundaki dolunay sırasında Akrep burcunun yükseldiğini görüyoruz. Bugünlerde inançlarımız, bakış açımız ve uzaklarla, yabancılarla ilgili konularda daha dikkat çekici sonuçlar ve değerlendirmeler içinde olabiliriz. Güven geliştirmek, duygusal bağ kurmak ve hassasiyet göstermek konusunda daha çok şey yapabiliriz. Jüpiter’in dolunay ile kurduğu bağ bugünlerde kendimizi geliştirmek konusunda destekler bulabileceğimizi anlatıyor.

Haberin Devamı

Ancak dolunay haritasında geri giden Merkür’ün oldukça zarar gördüğünü de görüyoruz. Mars’la yan yana duran iletişim gezegeni, Neptün ile de kare açı içinde duruyor. Bu dönemde görüşmelerimizde, anlaşmalarda, genel olarak iletişim alanında çok daha dikkatli olmalıyız. Yapılan işlerde, iletişim alanında ya da karar vermek durumunda yanıltıcı ve kafa karıştırıcı durumlarla hatta hileli durumlarla karşılaşabiliriz. Kimi zaman elimizi, kolumuzu bağlayan durumlar yüzünden kurban durumuna bile düşebiliriz. Tüm bu nedenlerle bugünlerde yanlış değerlendirmeler yapmaya oldukça açığız. Kimi zaman bu durum kazalara, dikkatsizliklere ve ihmaller yüzünden meydana gelebilecek olumsuzluklara da işaret edebilir. Özellikle parasal konularda gereksiz risklere girmek yerine, daha dengeli düşünmeli, spekülatif konularda kontrollü olmaya çalışmalıyız.

Yükselen burcunuza göre dolunay neler getiriyor?

Önümüzdeki iki hafta içinde eğer yükselen burcunuz Koç ise evinizle ilgili bir karar, sonuç ya da muhasebe gündeme gelebilir. İçerisinde toprağın, ailenizin ya da yerleşimin olduğu konularda ortaklıkları da içine alabilecek bir durum dikkat çekebilir. Eğer Boğa ise bu dönemde yakın çevrenizdekiler, kardeşler ve özellikle hareket gerektiren konularda bir sonuca varabilirsiniz. Belgeler ve görüşmelerle ilgili daha dikkatli davranmalısınız. Karşılıklı konuları daha iyi yönetmeye özen göstermelisiniz. Eğer ikizler ise bu dönemde birikimleriniz konusunda yeni bir değerlendirme yapmak durumunda kalabilirsiniz. Parasal ihtiyaçlarınızı gözden geçiriyorsunuz. Aynı zamanda işle ilgili konularda gündeminizi meşgul etmekte. Eğer Yengeç ise bu dönemde şahsi alanda ve ailevi konularda bazı sonuçlara ve değerlendirmelere gidebilirsiniz. Aşkta ve hayatın güzel olan konularında hareketlisiniz. Ancak harcamalara da dikkat etmek gerekiyor. Eğer Aslan ise bu dönemde tam olarak göremediğiniz bir konu ya da gizli kalan bir şey nedeniyle daha hassas hale gelebilirsiniz. Özellikle ailenizi ve evi ilgilendiren konularla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Eğer Başak ise bu dönemde başkalarından ya da yeni insanlardan öğrenebileceğiniz çok şey olabilir. Yolculuklar ya da uzaklarla ilgili konular gündeme geliyor. Artan bir iletişim içindesiniz.

Haberin Devamı

EEğer Terazi ise bu dönemde hem işinizi hem de ailenizi ilgilendiren konularda bazı önemli sonuçlar söz konusu olabilir. Özellikle parasal konularda daha fazla şey yapma çabası içindesiniz. Mesleğinize ait bir konuda sizi oldukça hareketlendirebilir. Akrep ise bu dönemde yeni insanlarla tanışmak ve hayata daha farklı bakmak açısından güzel olanaklar ve farkındalıklar söz konusu. Aynı zamanda kişisel alanda da olumlu adımlar atabilirsiniz. Yay ise bu dönemde sizi psikolojik açıdan meşgul eden konulara daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Hassasiyetler söz konusu. Aynı zamanda finansal konularda da bazı sonuçlar ortaya çıkabilir. Oğlak ise bu dönemde eşinizle ya da ortaklıklar içinde bazı konularda yeni imkanlar elde edebilirsiniz. Bu dönemde gelecek yönünde fırsatlar elde etmek söz konusu. Arkadaşlıklar da sizi hareketlendiriyor. Saka ise bu dönemde çalışma hayatınıza ilişkin konularda daha fazla şey yapmak ihtiyacı içinde olabilirsiniz. İşle ilgili bir sonuç da ortaya çıkabilir. Mesleki konularda daha fazla çaba içindesiniz. Balık ise bu dönemde sevdiklerinize daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Aşk hayatınızı hareketlendirecek sonuçlar gündeme gelebilir. Uzaklarla ilgili konularla dikkat çekici olabilir.

Haberin Devamı