Editörün SeçtikleriRicky'yi terletecek

Ricky'yi terletecek

12.10.1998 - 00:00 | Son Güncellenme:

Ricky'yi terletecek

Rickyyi terletecek

       HÜLYA Avşar, bir dizi konser için Türkiye'ye gelecek ünlü şarkıcı Ricky Martin'i de 15 Ekim Perşembe günü şovunda ağırlayacak. "Un Dos Dres" adlı şarkısıyla genç kızların sevgilisi haline gelen ünlü şarkıcı, bugün 50 kişilik ekibiyle birlikte Miami'den geliyor. Martin'i programında konuk edeceği için çok heyecanladığını söyleyen Avşar, "Ricky'yi ben de çok seviyorum. Onu programımda ağırlamak benim için çok önemliydi. Daha önce geldiğinde de onu şovumda ağırlamak istemiştim, ama olmadı. Şimdi bu amacımı gerçektirdiğim için çok mutluyum" dedi.

ÜNLÜ sanatçı Hülya Avşar 34. yaş gününü yakın dostlarıyla, Da - Mario restorantta kutladı. Avşar, kızkardeşi Helin Avşar, eşi ve kayınpederi Kaya Çilingiroğlu, işadamları Halis Komili, Nurettin Hasman ve Kanal D Genel Müdürü Faruk Bayhan'ın katıldığı gecede doğumgünü pastasını üfledikten sonra sevinçten havalara uçtuğunu söyleyerek eşini öptü.
Pastanın üzerinde, kalp şeklindeki kağıtta "Zehra - Kaya Çilingiroğlu seni seviyoruz" yazısını okuyan Avşar'ın gözleri doldu. Eşinin kendisine pırlanta yüzük hediye ettiğini söyleyen sanatçı, daha sonra dostlarıyla gittiği Şamdan'a eğlenceyi sürdürdü.



EN ÇOK OKUNANLAR

Vücut Kitle İndeksi Hesaplama

Sağlığınızı kontrol altında tutmak için Vücut Kitle İndeksi (VKİ) hesaplama aracını deneyin!

VKİ HESAPLA
KEŞFETYENİ

İlgili Haberler