Editörün Seçtikleri Saçlarınız Sevgililer Günü'ne hazır mı?

Saçlarınız Sevgililer Günü'ne hazır mı?

10.02.2016 - 15:46 | Son Güncellenme:

Tüketicilerin yaşamlarını iyileştirmeye odaklanan P&G’nin dünya lideri saç bakım markası Pantene, saç bakım kremlerindeki yeni Histidin teknolojisiyle saça yüzeysel değil, hücresel düzeyde etki ederek saçlardaki mineral kirliliğini azaltmaya yardımcı oluyor.

Saçlarınız Sevgililer Gününe hazır mı

Bu sayede saç dokusunun doğal gücünü de koruyarak güzel ve sağlıklı görünen saçlara kavuşturuyor. Siz de Sevgililer Günü’nde kusursuz saçlarınızla göz kamaştırmak istiyorsanız saç bakımınız için Pantene’i tercih edebilirsiniz.

Haberin Devamı

Yıpranmaya karşı koruyucu antioksidan şampuan teknolojisinin ardından; Pantene yepyeni bir teknolojiyle daha devrim yaratıyor: Pantene’in saçahücresel düzeyde nüfuz eden Histidin içeren yeni saç bakım kremi formülü,saça derinden etki ederek saçın doğal gücünü korumasına yardımcı oluyor.
Araştırmalar, saç dokusundaki mineral birikiminin, güçlü ve sağlıklı görünüme sahip dokuları olan bir saça kıyasla kusurlu bir görünüme sebep olduğunu gösteriyor. Saçın içindeki bu mineral birikimi arttıkça saç parlaklığını, dokusunu ve nihayetinde sağlıklı ve güzel görünümünü kaybediyor.

Bu nedenle Pantene, saçları içten dışa güçlendirecek bir çözüm arayışına girdi ve saç bakım kremlerinin formülüne eklenen Histidin ile mineral birikimini azaltarak saça güç vermek için formülün derinlemesine nüfuz etmesini sağladı. Pantene’in yeni saç bakım kremleri, bazılarının aksine yalnızca görünen yıpranmayı gizlemek yerine saçları içten dışa sağlıklı görünen bir hale getiriyor ve saçın en güzel halini ortaya çıkarmaya yardımcı oluyor.

Haberin Devamı

P&G Beauty Saç Stilisti Önder Tiryaki;
“Kadınlar her zaman güzel ve sağlıklı görünen saçlara sahip olmak istiyor ancak güçlü saçlar için derinlemesine bakım gerekiyor. PanteneSaçı’na sahip olmak demek, güçlü ve sağlıklı görünen saçlara sahip olmak demek. Siz de Pantene kullanarak iyi baktığınız saçlarınızda son trendleri rahatlıkla uygulayabilirsiniz.
Saçlarınızda en iyi ve en doğru bakımı uygulayabilmek için şampuan ve saç bakım kremi ikilisini birlikte kullanmanızı öneriyorum. Pantene, saç bakım kremlerindeki yeni Histidin teknolojisi saça yüzeysel değil, hücresel düzeyde etki ederek saç dokusunun doğal gücünü koruyor. Saçlara gereken nemi kazandırmak ve saçın sağlıklı görünen en güzel halini ortaya çıkarmak için her şampuandan sonra saç bakım kremi kullanmak çok önemli.
Bir de bu arada kullanan çoğu kişinin de yaptığı, sadece saç uçlarında kullanmak. Fakat aslında bakım kremini saçın tüm uzunluğu boyunca uygulayıp iyice durulamak gerekiyor. Kış aylarında da bunu unutmamak lazım.” diyor.

Yazarlar