Editörün Seçtikleri Sahnede sevişiyorum

Sahnede sevişiyorum

24.12.1997 - 00:00 | Son Güncellenme:

Sahnede sevişiyorum

Sahnede sevişiyorum

Aşklarından yeni projelerine kadar Tarkan'la Hyde Park'ta sohbet

AVRUPA turnesinin Londra durağındaki ilk konseri organizasyon bozukluğu nedeniyle iptal edilen Tarkan, ikinci konserinde fırtına gibi esti. Kentin en gözde diskoteklerinden Hippodrome'da 2 bin hayranına 3 saat boyunca unutulmaz dakikalar yaşatan megastarın bozulan morali yerine geldi. Türk gençkızların yanısıra İngilizler tarafından da büyük ilgiyle izlenen konserde 18 şarkı söyleyen Tarkan, "Şımarık" adlı parçasını dinmek bilmeyen alkışlar üzerine ikinci kez seslendirdi.
Milyonların sevgilisi konserin ertesi günü Londra'yı dolaştı. Royal Garden Hotel'in kral dairesinde kalan ünlü sanatçının bu çok özel Londra gezisi sırasında yanında yalnızca Milliyet vardı. Sorularımıza açık yüreklilikle yanıt veren Tarkan özel hayatından yeni projelerine kadar herşeyi dobra dobra anlattı...

"Seviyorum, seviliyorum. Mutluluğumu herkesle paylaşmak istiyorum. Ben aşk adamıyım. Aşk bana hayat veriyor, yani ekmeksiz, susuz yaşarım ama aşksız yaşayamam. Ben sanki sahnede sevişiyorum. Bu anlatılamaz, tasvir edilemez bir duygu. Tabii ki kız arkadaşım Nevbahar ile de çok mutluyum. Onunla turne başlamadan önce kısa ama çok tatlı bir tatil yaptık. Herşey çok iyi gidiyor. Onun Los Angeles'ta olması bizim için dezavantaj değil avantaj. Çünkü ilişkimiz yıpranmıyor. Ayrıca beni hayranlarımla paylaşmak durumunda kalmıyor. Kesinlikle evlenmeyi düşünmüyoruz. Çünkü ben bir sanatçıyım, sevgimi, duygu dünyamı tek kişiyle paylaşamam. Böyle herşey daha güzel."

Tam bu sırada Nevbahar Demirağ'a yılbaşı hediyesi alıp, almadığınız soruyoruz. İşte, yanıtı: "Tabii ki sevgilime yılbaşı için bir armağan aldım. Ancak çok özel bir hediye. Süpriz olması için en yakınımdaki insanlara bile söylemiyorum. Yılbaşında birlikte olamayacağımız için bu armağanın ayrı bir önemi var. Hediyemi ancak ocak ortasına doğru ona verebileceğim."

"Yılbaşı geceleri çalışmayı sevmiyorum. Bu kural bu yıl da değişmeyecek. Zaten turnedeyiz. Nerede, nasıl kutlayacağımız henüz belli değil. Büyük olasılıkla arkadaşlarımla, mütevazi bir kutlama yapacağız."

"1997 benim için gerçekten çok iyi geçti. Bu yılın ilk 6 ayında yeni albüm için çok yoruldum. Hep ince eleyip, sık dokurum. Ama bu kez biraz aşırıya kaçtım. Bunda Terazi burcunun kararsızlığı var. Ama sonunda "Ölürüm Sana" piyasaya çıktı ve hedfi 12'den vurduk. Bu müthiş satış başarısı tüm yorgunluğumu aldı ve 97'yi altın yıl haline getirdi."

"Öncelikle sağlık diyorum. Sağlık olunca gerisi gelir. Herkese sağlıklı bir yıl geçirmelerini diliyorum. Turnenin sonunda bu kez İngilizce albümümü tamamlamak için kolları sıvayacağım. Bu albüm sanırım Şubat'ta ABD, İngiltere ve Türkiye'de aynı anda piyasaya çıkacak. Özellikle dünyaca ünlü Hot Shocolate grubunun "You Sexy Thing" adlı şarkısına çok güveniyorum. Bu parça da en az "Şımarık" kadar dillerde marş olacak. Tüm dünyanın beni, daha doğrusu Türkiye'nin adını duymasını, tanımasını istiyorum. Bir başka hedefim de Uzakdoğu'ya yönelmek. Ama bu henüz proje aşamasında."

Tarkan'ın yeni yıldaki süprizlerinden birisi de "Herkül" adlı çizgi film. Bu filmde "Hürkül"ü seslendiren ünlü şarkının gala gecesi için de çok özel bir süprizi olacak. Öte yandan "Unut Beni" adlı şarkısının video klibini Venedik'te çektirecek olan Tarkan 98'de de tam gaz çalışacağını söylüyor.

Ve son bir soru: "Zirvede olmaktan korkuyor musun?"...Bakın Tarkan neler anlattı: "Evet, büyük mücadeleler sonunda çıktığım zirve beni çok korkutuyor. Özellikle yeni şarkılar üretirken bu korkum katlanıyor. Artık herşeyin en iyisini yapmak zorundayım. Bu yüzden gözüme uyku girmiyor, durup, dinlenmeden çalışıyorum. Ama bu tempo beni yıldıramaz. İyi şeyler üretemezsem hayranlarıma karşı mahçup olurum. Onları çok sevdiğim için çok çalışıyorum. Ve halimden hiç de şikayetçi değilim."

Müthiş konser
Tarkan, Londra'nın en seçkin diskoteklerinden Hippodrome'de peşpeşe iki konser verecekti. Ancak Londralı organizatörün hatası nedeniyle iki konser birleştirildi. Gece saat 20.30'de sahneye çıkan megastar hit şarkılarını Londra'da yaşayan hayranları için seslendirdi. Konseri izleyen genç kızların şıklığı ve coşkusu doğrusu görülmeye değerdi.

Yazarlar