31.12.1997 - 00:00 | Son Güncellenme:
TÜRKİYE'nin büyük çoğunluğu yeni bir yıla adım atacağımız bu geceyi eğlenerek geçirmeyi planlarken, bazıları da 1998'i çalışarak karşılayacak.
Yılbaşında çalışacaklar arasında, starların çoğu hariç ünlü sanatçılar başı çekiyor. Dinlenmek için Miami'ye giden Sibel Can'ın dışında Nilüfer, Ebru Gündeş, Muazzez Ersoy, Tarkan ve İbrahim Tatlıses gibi müzik dünyasının yıldız isimleri, yılbaşı gecesini geçen yılların aksine sahnede geçirmeyecek.
Sahnelerin süperstarı Tatlıses, her Ramazan olduğu gibi yine oruç tutacak, namaz kılacak. Bu yüzden Yılbaşı gecesinde sahneye çıkmayıp, evinde ailesiyle eğlenecek. "Bu yıl ben de PTT (Pijama - Terlik - Televizyon) takılacağım," diye espri yapan sanatçı, birkaç gün içinde Bodrum'daki oteline gidecek.
Avrupa turnesini tamamlayan Tarkan adını açıklamadığı bir Avrupa ülkesinde yeni yılı arkadaşlarıyla karşılayacak. Pop müziğin güçlü seslerinden Nilüfer ise, yeni yıla sevgilisi Gökberk Ergenekon ile Ankara'da girecek. Kısa bir süre önce eşinden boşanan Yonca Evcimik, arkadaşlarıyla birlikte Moskova'da.
97'nin olay adamlarından Mahsun Kırmızıgül, yine Ramazan nedeniyle Prestij Müzik'ten bir grup arkadaşıyla yeni yıla Kartalkaya'da girecek.
Türk Sanat Müziği'nin ünlü seslerinden Ebru Gündeş yılbaşını İspanya'da karşılarken, Rafet El Roman ailesiyle Almanya'da olacak. Sanat müziğinin zirvedeki ismi Muazzez Ersoy ile yine Ramazan nedeniyle yılbaşını İstanbul'daki evinde, ailesiyle birlikte geçirecek.
* Nükhet Duru..... Antalya Sheraton
* Seda Sayan..... Samba Restaurant
* Kenan Doğulu.... Şaziye Bar
* İzel.... Kaşmir Restaurant
* Çelik..... Rock House Cafe
* Serdar Ortaç..... Klassis Otel
* Aşkın Nur Yengi...... Klassis Otel
* Harika Avcı.... Kaşmir Restaurant
* Nadide Sultan..... Nispet
* Fatih - Sinan Erkoç.... Holiday İnn
* Ege.... Arena.....
* Kerim Tekin.... Türkçe Bar
* Bu gece için Nükhet Duru ve Harika Avcı 6'şar, Seda Sayan 5, Adnan Şenses 4.5, Özcan Deniz 4, Aşkın Nur Yengi, Seçil, Kerim Tekin ve Ege 1.5 - 2 milyar lira alacak.